Napoli'nin yeni elması Ferdi Kadıoğlu

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Napoli'nin yeni elması Ferdi Kadıoğlu

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Fenerbahçe’deki performansıyla birçok Avrupa devinin yakın markajında olan Ferdi Kadıoğlu için Napoli kolları sıvadı. Maviler Szymanski için de hazırlık yapıyor

Fenerbahçe fırtına gibi eserken, yıldızları da devlerin gözlerini kamaştırıyor. Birçok oyuncusu Avrupa’nın devleri tarafından yakından takip edilen sarı lacivertlilerin en gözde ismi hiç şüphesiz Ferdi Kadıoğlu. Sezon başında Arda Güler ile birlikte takımdan ayrılması beklenen, ancak gelen cazip tekliflere rağmen elde tutulan Ferdi için ayrılık zamanı yaklaşıyor. Sarı lacivertlilerin, futboluyla her gün biraz daha büyüyen millî yıldızı elde tutması artık zor görünüyor. İtalya, İngiltere, İspanya, Almanya ve Hollanda’dan çok sayıda talibi olan Ferdi için en ciddi aday Napoli.

SADECE ONLAR MI?

Fenerbahçe’den Elif Elmas ve Min-Jae Kim’i transfer eden Maviler şimdi de Ferdi’nin peşine düştü. Sezon başında da Ferdi için şartları zorlayan ancak Fenerbahçe’yi ikna edemeyen Napoli, bu sefer gözünü karattı. Elif’e 16,2, Kim’e 18 milyon avro bonservis ödeyen İtalyan devinin Türk futbol tarihi için rekor olacak bir rakamla Fenebahçe’nin kapısını çalacağı belirtiliyor. Napoli’nin tek hedefi Ferdi de değil. İtalyanlar, Kasımpaşa maçında Ferdi’yle beraber izledikleri Szymanski için de teklif hazırlığında. Szymanski için hevesli olan bir diğer İtalyan ise Fiorentina. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...