Okan Buruk: Yaptığım Gomis hamlesi çok çabuk karşılık verdi, lige 3 puanla başladık

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Okan Buruk: Yaptığım Gomis hamlesi çok çabuk karşılık verdi, lige 3 puanla başladık

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Okan Buruk: "Muslera net pozisyonlar kurtardı. Oyun çok fazla el değiştirdi. Maç 0-0 mı gidecek derken, hücumda yaptığımız bir hamle çok çabuk karşılık verdi. Çok önemli bir galibiyet oldu. Uzun zamandır Antalyaspor kaybetmiyordu. Lige 3 puanla başladık."

Ligin ilk haftasında deplasmanda Antalyaspor'a konuk olan Galatasaray, 90. dakikada Bafetimbi Gomis'in attığı golle 1-0 galip geldi. Cim Bom, sezona galibiyetle girerken, Antalyaspor'un Süper Lig'de geçen sezondan gelen genelde 16, iç sahada ise 13 maçlık yenilmezlik serisi ilk haftayla sona erdi.

OKAN BURUK GALİBİYETLE BAŞLADI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımın başında ilk resmi sınavına Antalyaspor karşısında çıktı.

Sarı-kırmızılı takımın unutulmaz futbolcularından olan Buruk, teknik direktörlüğe getirilmesinin ardından ilk resmi maçından 3 puanla ayrıldı. Okan Buruk, teknik direktörlük kariyerinde Antalyaspor'a karşı çıktığı 9 lig maçında 6 galibiyet, 3 beraberlik alırken mağlubiyet yaşamadı.

"Cimbom" Okan Buruk yönetiminde sezon öncesi yaptığı 7 hazırlık maçında 3 galibiyet, ikişer beraberlik ve yenilgi almıştı.

Ayrıca Galatasaray'ın yeni transferleri Haris Seferovic, Sergio Oliveira, Abdülkerim Bardakcı ve Fredrik Midtsjö ilk kez resmi bir maçta sarı-kırmızılı formayı terletti.

OKAN BURUK MAÇTAN SONRA NE DEDİ?

Okan Buruk galibiyetin ardından yayıncı kuruluşa şunları söyledi:

"Muslera net pozisyonlar kurtardı. Oyun çok fazla el değiştirdi. Maç 0-0 mı gidecek derken, hücumda yaptığımız bir hamle çok çabuk karşılık verdi. Çok önemli bir galibiyet oldu. Uzun zamandır Antalyaspor kaybetmiyordu. Lige 3 puanla başladık. Taraftarımızın önüne kazanmış olarak çıkmak önemli. Onları maça davet ediyoruz. Nice galibiyet ve şampiyonluklar kutlamak istiyoruz. İnşallah daha da iyi olacağız.

Yeni gelen oyuncuların desteği olacak. Biz daha iyi form tutacağız. Daha iyi atmosferlerde oynayacağız. Takım olarak iyi olacağız."

Okan Buruk: Yaptığım Gomis hamlesi çok çabuk karşılık verdi, lige 3 puanla başladık

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...