Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Pereira, Kayserispor galibiyetini değerlendirdi

Pereira, Kayserispor galibiyetini değerlendirdi
Başlık ResmiPereira, Kayserispor galibiyetini degerlendirdi

F.Bahçe Teknik Direktörü, “İstediklerimizi yapamadık. Ama harika bir maç oynayıp 3 puan çıkaramasaydık daha kötü olurdu” dedi

Kaydet
|
F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, futbolcuların ortaya koyduğu oyun kalitesinden memnun olmadığını ancak alınan 3 puanın kendilerini sevindirdiğini söyledi. Portekizli hoca, “Teknik açıdan iyi bir karşılaşma geçirmedik. Ama istediğimizi aldık. Oyunun kontrolünün bizde olmasını istiyorduk. İstediklerimizi yapamadık. Harika bir maç oynayıp 3 puan çıkaramasaydık daha kötü olurdu. Biz şu anda şampiyonluk mücadelemizi sürdürüyoruz. Kolay rakip yok, çok koşan ve mücadele eden bir ekibe karşı oynadık " dedi. Vitor Pereira, Robin van Persie ile arasında problem olduğuyla ilgili bir soruya "Hiçbir problemim yok. Konuşuyoruz. Onun fizik durumunu ve takımın dengelerini en iyi şekilde yönetmek zorundayız. 25 futbolcunun tamamını en iyi şekilde yönetmek zorundayım. Takım için çalıştı ve attığı gol nedeniyle de çok mutluyum" dedi.
Dengelerini kaybediyorlar
Futbolcularının Milli Takım'a gittiğinin anımsatan Pereira, "Milli Takımlardan dolayı sakatlık sorunu yaşıyoruz. Gökhan Gönül, Milli Takıma gitti ve sakatlığı artarak geri geldi. Ama onun da hazır olduğu dönemler geldi" diye konuştu. Portekizli teknik adam, kaleci Volkan'ın rakip oyuncu ile maçın son dakikasında yaşadığı gerilimle ilgili olarak ise “Türkiye'de futbolcular maç esnasında bazen dengelerini kaybediyorlar. Kalpten oynamak istiyorlar. Futbolcularıma duygusal konuları bir tarafa bırakmaları gerektiğini anlatmaya çalışıyorum. Herkes hata yapar, buna takılıp kalmamak lazım. Ama her takımda bu oluyor. Oyuncular çok duygusal, çok itiraz ediyorlar, çok düşüyorlar. Bu sanki bir kültürmüş gibi" diyerek sözlerini tamamladı.


Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.