PFDK açıkladı: 3 kulübe para cezası

Düzenleyen:
PFDK açıkladı: 3 kulübe para cezası

SPOR Haberleri

Spor Toto 1. Lig'den 3 kulüp, yapılan çeşitli disiplin ihlalleri sebebiyle sevk edildikleri PFDK'den para cezası aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Spor Toto 1. Lig'den 3 kulübe para cezası verdiğini açıkladı. Söz konusu takımların; Bursaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Tuzlaspor olduğu bildirildi. 

TUZLASPORLU ROTMAN'A 2 MAÇ MEN CEZASI

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) internet sitesinde yer alan açıklamada, ligin 25. haftasında oynanan müsabakalarda yapılan çeşitli disiplin ihlalleri nedeniyle Bursaspor'a 68 bin, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 16 bin ve Tuzlaspor'a ise 6 bin 750 lira para cezası verildiği belirtildi.

Açıklamada, Tuzlasporlu futbolcu Rajko Rotman'ın rakip takım oyuncusuna yönelik ciddi faulü gerekçesiyle 2 maç men cezasına çarptırıldığı aktarıldı. Altaş Denizlisporlu bazı taraftarların ise bir sonraki iç saha maçı için passolig kartlarının bloke edileceği kaydedildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...