Play-off finali Kocaeli Stadı'nda oynanacak... Bandırmaspor mu, İstanbulspor mu?

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Play-off finali Kocaeli Stadı'nda oynanacak...  Bandırmaspor mu, İstanbulspor mu?

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Spor Toto 1. Lig'de Royal Hastanesi Bandırmaspor ile İstanbulspor arasında 2 Haziran Perşembe günü oynanacak play-off finalinin oynanacağı stat belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği final, Kocaeli Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmanın başlama saati ise 20.00 olarak belirlendi.

TEK MAÇ, SON BİLET

Süper Lig'e yükselen iki takım daha önce belli olmuştu. Ankaragücü ile Ümraniyespor, TFF 1. Lig'de Süper Lig'e yükselen ilk 2 takım oldu. 3, 4, 5 ve 6. sıradaki takımlar ise 3. bilet için play-off turuna kaldı. 

Ligi 62. puanla 3. sırada bitiren Bandırmaspor, 6. sıradan gelen Eyüpspor'u eleyerek finale kaldı. Bordo-Beyazlılar ilk maçı deplasmanda 1-0 kaybedip evindeki rövanşı 3-0'la almıştı.

Ligi 60 puanla 4. sırada bitiren İstanbulspor ise BB Erzurumspor'u ilk maçta deplasmanda 1-3 mağlup edip işi bitirmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...