PSG elendi Fransa karıştı! Lionel Messi 8 yıllık hasrete dayanamadı! Arjantinli yıldız veda ediyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
PSG elendi Fransa karıştı! Lionel Messi 8 yıllık hasrete dayanamadı! Arjantinli yıldız veda ediyor

SPOR Haberleri

2022 Dünya Kupası'nda Arjantin ile şampiyon olarak en büyük hayalini gerçekleştiren Lionel Messi, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yaşanan hayal kırıklığı sonrası adeta yıkıldı. Mbappe, Neymar ve Sergio Ramos'lu yıldızlar topluluğu PSG'nin Bayern Münih'e elenmesi Fransa'da ayrılık iddialarını arttırdı.

Fransa Ligue 1 ekibi PSG'nin Şampiyonlar Ligi'ne son 16 turunda veda etmesi şaşkınlık yarattı. Bayern Münih'e ilk maçta 1-0 kaybeden yıldızlar topluluğu, rövanşta ise 2-0 yenilerek devler liginden elendi. Kylian Mbappe, Neymar, Sergio Ramos ve Messi'li kadrosuyla en büyük hedefini Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak olarak belirleyen PSG, Alman ekibi karşısında varlık gösteremedi. Choupo Moting ve Serge Gnabry'nin attığı gollere engel olamayan Fransız devi, rakibine gol dahi atamadı.

PSG elendi Fransa karıştı! Lionel Messi 8 yıllık hasrete dayanamadı! Arjantinli yıldız veda ediyor

LIONEL MESSI VEDA EDİYOR

Sezon sonunda PSG ile bitecek olan sözleşmesini henüz uzatmayan Lionel Messi, dün gece oynanan Bayern Münih - PSG maçının ardından büyük üzüntü yaşadı. Şampiyonlar Ligi kupasını son olarak Barcelona formasıyla 2014-2015 sezonunda kazanan Arjantinli, yıldız yaklaşık 8 sezondur aynı başarıyı tekrarlayamıyor.

Daha önce İspanyol ekibiyle 2005-2006, 2008-2009, 2010-2011 ve 2014-2015 sezonlarında devler ligini toplam 4 kez kazanan Messi, PSG formasıyla son 2 sezonda istediği hedefe ulaşamadı. Yeni sezonda PSG'de devam edip, etmeyeceği belli olmayan Messi'nin eski kulübü Barcelona ile bir görüşme yapabileceği konuşuluyor. Xavi Hernandez liderliğinde yeni bir yapılanmaya giderek gençleşen Katalan devinin, Messi'yi geri çağırarak tecrübesinden yararlanabileceği iddia ediliyor. 

Fransa'da PSG formasıyla toplam 64 resmi maça çıkan 35 yaşındaki yıldız, 29 gol ve 31 asist katkısında bulunarak 2 kupa kazandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...