Arda Turan sahalara geri dönüyor! Maça çıkacağı tarih açıklandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Arda Turan sahalara geri dönüyor! Maça çıkacağı tarih açıklandı

SPOR Haberleri

Geçen sezon Galatasaray forması ile emekli olduğunu duyuran Arda Turan, yeniden sahalara dönüyor. Türk futbol tarihinin en kariyerli isimleri başında gelen efsane oyuncu bu kez depremzedeler için yeteneklerini sergileyecek.

Galatasaray ve Türk futbolunun efsane ismi Arda Turan, depremzedeler için düzenlenecek özel maçta forma giyecek. Geçen sezon Galatasaray formasıyla emekli olan Turan, uzun bir aranın ardından sahne alacak.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ili etkisi altına alan deprem sonrası yapılan faaliyetlere katılan Arda Turan, Muğla'nın Marmaris ilçesinde misafir edilen depremzedeler ile bir araya gelecek. İlçenin amatör futbol kulüplerinden Marmaris 1923 Spor ile özel bir maçta oynayacak olan 35 yaşındaki eski futbolcu, tecrübelerini aktararak yaraların sarılmasında yardımcı olacak.

Karşılaşma 10 Mart Cuma günü saat 18.00'de Marmaris İlçe Stadı'nda düzenlenecek. Tribün girişleri ücretsiz olan etkinlikte sporseverlerin beraberlerinde getirecekleri top, oyuncak ve spor malzemeleri depremzede çocuklar için toplanacak.

Arda Turan sahalara geri dönüyor! Maça çıkacağı tarih açıklandı

Arda Turan Galatasaray'da 1 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı

ÜMİT MİLLİ TAKIM'DA ARDA TURAN SESLERİ

Futbol hayatında Galatasaray, Atletico Madrid ve Barcelona gibi üst düzey takımların formasını terleten Arda Turan, 2021-2022 sezonunun ardından futbol hayatına veda etmişti. Şu sıralar dinlenenen Arda'nın yakın zaman Ümit Milli Takım'ın başına getirileceği iddia edilse de henüz resmi bir adım atılmadı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...