Radamel Falcao'nun reddettiği teklifi Mustafa Cengiz açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Radamel Falcao'nun reddettiği teklifi Mustafa Cengiz açıkladı

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Falcao'nun transferi için Monaco Kulübü'ne el atından para verildiği yönündeki iddiaları yalanladı. Cengiz ayrıca Fransız ekibinin Kolombiyalı futbolcuya yaptığı teklifin detaylarını da açıkladı.

Kulüp televizyonunda konuşan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Falcao'nun transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Falcao transferi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Mustafa Cengiz, Kolombiyalı golcüyle üç aydır görüştüklerini belirterek, "Menajerler aracılığıyla müthiş duruşlar aktarıldı. Sonrasında Falcao'yu gördüm, diğer duruşların ne olduğunu anladım. Ben böyle duruş görmedim. Adam evini terk etti, otel odalarında kaldı. Falcao'ya Monaco yıllık 9 milyon Euro'dan 2 yıllık sözleşme teklif etti. Falcao, Galatasaray'ı tercih etti. Galatasaray'da Avrupa şampiyonu olsa bile bu parayı alamıyor. Alsa bile onun canı sağ olsun. Falcao'nun gelişiyle, Sneijder ve Hamit'in UEFA'daki görüntüsüyle 100 milyonlarca dolarlık reklam yaptık" sözlerini sarf etti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...