Real Madrid Semih Kılıçsoy'un her adımını takip ediyor! Beşiktaş'ın genç golcüsü adım adım Avrupa'ya...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Real Madrid Semih Kılıçsoy'un her adımını takip ediyor! Beşiktaş'ın genç golcüsü adım adım Avrupa'ya...

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'den Arda Güler'i 20 milyon euroya transfer eden Real Madrid'in yakından takip ettiği isimler arasında Türkiye'den bir başka genç yetenek daha bulunuyor. Beşiktaş'ın Avrupa maçında attığı golle atından söz ettiren Semih Kılıçsoy'un İspanyol devi tarafından yakından takip edildiği ortaya çıktı.

Beşiktaş altyapısının son harikası 17 yaşındaki santrfor Semih Kılıçsoy, Siyah-Beyazlılar'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu ilk maçında Tirani'yi 3-1 mağlup ettiği maçta 90+3'te tabelayı belirleyen golü attı. Bu gol aynı zamanda Semih'in profesyonel kariyerinde attığı ilk gol olarak kayıtlara geçti.

İstanbul Arnavutköy’deki Beşiktaş Futbol Okulu’nda sivrilen genç oyuncu, Amatör olarak futbolla uğraşan Trabzonlu bir ailenin oğlu olarak Beşiktaş altyapısına geldi. Semih Kılıçsoy, sadece siyah-beyazlı forma altında değil, U14, U15, U17 ve U19 milli takımlarında da boy gösterdi, goller attı. Gelişim liglerinde de golleriyle tanındı.

VALERİEN ISMAEL POTANSİYELİNİ GÖRDÜ

Geçen sezon teknik direktör Valerien Ismael’in A takıma daveti onu kamuoyuna tanıtsa da, ailenin menajeriyle birlikte yaptığı planlama, gelişmesinin ana noktası oldu. Anne ve babası İstanbul’da yaşasa da, Semih, 2 yıldır tesislerde kalıyor ve futboldan başka bir şey düşünmüyor.

YABANCI DİLİNİ GELİŞTİRİYOR

Son bir senedir de İngilizce dersleri alması, 2 bireysel antrenör, mentör ve diyetisyen ile çalışması, öncelikle Beşiktaşlı olmayı hedefleyen futbolcu için gelecek adına yapılan bir Avrupa hazırlığıydı. Adeta günlük mesai yapar gibi 8 saatini futbola ayıran Semih, ayrıca fiziksel gelişimi için bilimsel metodları tercih etti.

Liseyi bu sene bitiren, ancak futboldaki gelişiminin bölünmemesi için üniversite sınavlarına girmeyi tercih etmeyen Semih Kılıçsoy, kendini tamamen futbola verdi. 

2 ayda bir İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde teste tabi tutulan oyuncunun çalışma programı da, buradan çıkacak raporlara göre ayarlanıyor. Bu da Semih’i yaşıtlarına göre farklı kılıyor.

Real Madrid Semih Kılıçsoy'un her adımını takip ediyor! Beşiktaş'ın genç golcüsü adım adım Avrupa'ya...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...