Romain Saiss transferinde son durum... Faslı stoperden veda sözleri

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Romain Saiss transferinde son durum... Faslı stoperden veda sözleri

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş taraftarları Romain Saiss'i bekliyor... Vida'nın ayrılışından sonra Hırvat stoperden daha iyisini bulan Beşiktaş yönetimi Faslı stoperle kesin anlaşma sağlamaya çok yakın. 6 yıldır Premier League ekibi Wolves'ta forma giyen Saiss, duygusal bir veda mesajı paylaştı.

Beşiktaş'ın büyük ölçüde anlaşma sağladığı Faslı stoper Romain Saiss, kulübü Wolverhampton Wanderers'a veda etti. Premier League ekibinde son 6 sezondur forma giyen 32 yaşındaki futbolcu, "Kurtlar"ın ikonik futbolcularından biriydi.

Saiss'in veda sözleri şu şekilde: "Belki kulüp tarihinin en iyi oyuncusu değilim ama bu kulüp için, taraftarlarımız için, şehir için her şeyini veren ve sadece harika şeyler başarmaya çalışan, her gün keyif alan bir oyuncu olarak hatırlanmak isterim."

ROMAİN SAİSS NE ZAMAN GELİYOR?

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, futbolcu ile kesin anlaşma aşamasına geldi. Siyah beyazlılar bu transferi kısa süre içinde resmiyete kavuşturacak. Romain Saiss mevcut planlamada 27 Haziran'daki kampa yetiştirilecek

Romain Saiss transferinde son durum... Faslı stoperden veda sözleri

ROMAİN SAİSS'TEN KARTAL'A 3 YILLIK İMZA

Beşiktaş, serbest durumda olan Faslı oyuncu ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalayacak. 32 yaşındaki futbolcu, sona eren sezonda takımıyla 32 maça çıktı ve 3 gol kaydetti. 

2016-17 sezonundan bu yana Wolverhampton'da top koşturan Saiss, daha önce Fransa'da Angers, Le Havre ve Clermont forması giydi. Tecrübeli futbolcu, Fas Milli Takımı ile 61 maçta görev yaptı. 

1.88'lik Romain Saiss hem stoper hem ön libero oynuyor. 181 maç ön libero, 4 maç da sol bek oynadı. Çok yönlü bir futbolcu olması ve sol ayaklı olması teknik direktör Valerien Ismael'i etkiledi. Bonservisi elinde. Beşiktaş'ın 1 numaralı hedefi konumundaydı ve imzalar atılmak üzere.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...