Rosier kendini yaktı! Kredisi bitti

- Güncelleme:
Rosier kendini yaktı! Kredisi bitti

SPOR Haberleri

Şenol Güneş’in “Haylaz ama yetenekli” olarak nitelediği Fransız sağ bek artık gözden düştü. Beşiktaş’ın teknik patronu ara transferde Rosier’in yerine Onur Bulut’un alınmasını istedi.

Beşiktaş son olarak Kayseri deplasmanından da üç puan çıkardı ve üst üste dördüncü maçından galibiyetle ayrılmayı başardı. Dörtte dört galibiyet alınmasının coşkusu yaşanırken teknik direktör Şenol Güneş’in sevinci kursağında kaldı. Rosier’in bel altı hareketiyle kırmızı kart görmesi tecrübeli çalıştırıcıyı çileden çıkardı. Yüksek ceza alması beklenen Fransız sağ bek için daha önce “Haylaz ama yetenekli” diyen Güneş’in artık sabrı kalmadı. 

BİR AN ÖNCE BULUT

Daha önce stoper takviyesi için ısrar eden Şenol Güneş, Rosier’in hareketi sonrası fikrini değiştirdi. Stoperde Saiss, Tayyip, Welinton ve Emrecan’la sezonu tamamlayabileceğini söyleyen Güneş, sağ bek için Onur Bulut’un alınmasını istedi. Kayserispor’un 28 yaşındaki oyuncusuyla maçtan önce ve sonra sohbet eden tecrübeli çalıştırıcının, yönetimle yaptığı görüşmede bu transferin bir an önce gerçekleşmesini istediği öğrenildi. 

ADA’YA GİTTİ BEĞENİLMEDİ

İngiltere Premier Lig’de lider Arsenal, Manchester United’ı son dakikada bulduğu golle 3-2 mağlup etti. Weghorst ilk 11’de başladığı maçın tamamında oyunda kaldı. Ronaldo ile yaptığı röportajla gündem olan Piers Morgan, Weghorst hakkında şu yorumda bulundu “Kibirli bir teknik direktör, tarihin en iyisine saygısızlık edip onun yerini daha önce hiç görmediğimiz, Avusturya sosisine benzeyen biriyle doldurmaya çalışırsa sonuç böyle olur!..”

SABREDEMEDİ

Aboubakar’ın transferi ve Ghezzal’ın da sahalara dönmesi yakınken Rosier’in eskisi gibi form tutması bekleniyordu. Fransız sağ bek ise Kayserispor maçında yaptığı hareketle Beşiktaş’taki geleceğini tehlikeye atarak herkesi şaşırttı. 

BARINOV OLMADI

Beşiktaş’a Rus futbolcu Dimitri Barinov’dan kötü haber geldi. Lokomotiv Moskova’da forma giyen 26 yaşındaki orta saha hakkında Rus basınına konuşan sportif direktör Ceyhun Kazancı, “Lokomotiv’e bir teklif yaptık ancak onlar kabul etmedi. Bizim için bu konu kapandı” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...