Samet Aybaba davul zurnayla göndermişti! Beşiktaş'a Onana'dan yıkıcı haber geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Ajanslar
- Güncelleme:
Samet Aybaba davul zurnayla göndermişti! Beşiktaş'a Onana'dan yıkıcı haber geldi

Spor Haberleri  / Ajanslar

Beşiktaş'tan Marsilya'ya kiralık olarak giden Jean Onana'nın sezon sonunda Siyah Beyazlı kulübe geri gönderileceği öğrenildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'a Fransa'dan kötü haber geldi. L'Equipe'te yer alan habere göre; Marsilya, siyah beyazlı takımdan kiraladığı Jean Onana'nın satın alma opsiyonunu kullanmayacak. 4,5 milyon euro'luk satın alma opsiyonu bulunan Kamerunlu oyuncunun, sezon sonunda Beşiktaş'a geri döneceği iddia edildi.

ONANA BEŞİKTAŞ'A GERİ DÖNECEK

Marsilya, devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Jean Onana'ya UEFA listesine dahil etmedi. Fransız ekibi, UEFA'ya yeni listesini verirken, Onana verilen listede kendisine yer bulamadı. Beşiktaş'ın 4 milyon euro'ya Lens'ten transfer ettiği Onana, şu ana kadar Marsilya'da 4 maçta forma giydi. Siyah Beyazlı kulüpten ayrıldıktan sonra Marsilya formasıyla Strasbourg maçının 72.dakikasında oyuna giren Onana'nın Sebas'ın golünde ofsaytı bozması Gattuso'yu çıldırtmıştı. O dakikaya kadar 1-0 önde olan Marsilya mücadeleden 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Ajanslar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...