Şampiyon Barcelona üstü açık otobüsle şehir turu attı, Katalanlar sokaklara döküldü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şampiyon Barcelona üstü açık otobüsle şehir turu attı, Katalanlar sokaklara döküldü

SPOR Haberleri

Barcelonalı futbolcular lig şampiyonluğunu kent merkezinde taraftarlarıyla kutladı. Son olarak 2018-2019 sezonunda şampiyon olan Barcelona, dün akşam deplasmanda Espanyol'u 4-2 yenerek ligin bitimine 4 hafta kala, ezeli rakibi Real Madrid'in 14 puan önünde şampiyonluğunu ilan etmişti. Katalan devi Lewandowski'yi transfer ettiği ilk sezonda şampiyonluğa ulaşırken Polonyalı golcü 30 La Liga maçında 21 gol, 6 asistle oynadı.

La Liga'da 2022-2023 sezonunun şampiyonu Barcelona, kent merkezinde kutlama yaptı.

Barcelona'da futbolcular ve teknik direktör Xavi Hernandez liderliğindeki teknik heyet, üstü açık otobüsle Camp Nou stadından çıkarak, kent merkezinde tur attı ve taraftarlarıyla şampiyonluğu kutladı.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1658176789959565318

KADIN TAKIMI DA ŞAMPİYON OLMUŞTU

İspanya Kadınlar 1. Futbol Ligi'nde geçtiğimiz haftalarda şampiyon olan Barcelona kadın futbol takımı da diğer bir üstü açık otobüsle kutlamalarda yer aldı. Sokaklara dökülen Barcelonalı taraftar tüm güzergah boyunca şarkı söyleyip, tezahüratlar ederek, şampiyonluk kutlamalarına eşlik etti.

Son olarak 2018-2019 sezonunda şampiyon olan Barcelona, dün akşam deplasmanda Espanyol'u 4-2 yenerek ligin bitimine 4 hafta kala, ezeli rakibi Real Madrid'in 14 puan önünde şampiyonluğunu ilan etmişti.

Şampiyon Barcelona üstü açık otobüsle şehir turu attı, Katalanlar sokaklara döküldü

 

XAVİ & LEWA İLE İLK SEZONDA ZAFER

Üç yıl aradan sonra, tarihindeki 27. lig şampiyonluğunu kazanma başarısı gösteren Barcelona, La Liga’da Real Madrid'in (35 kez) ardından en çok şampiyon olan kulüp olarak biliniyor.

https://twitter.com/FCBarcelona/status/1658150430797443073

Barcelona'da ikinci sezonunu geçiren teknik direktör Xavi Hernandez ve Temmuz 2022’de Katalan takımına transfer olan ve şu anda 21 golle gol krallığı yarışında ilk sırada bulunan Polonyalı forvet Robert Lewandowski, Katalan takımında ilk şampiyonluklarına kavuşmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...