Selahattin Baki'den Dursun Özbek ve Erden Timur'a çağrı: Süper Kupa için yabancı hakem...

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Selahattin Baki'den Dursun Özbek ve Erden Timur'a çağrı: Süper Kupa için yabancı hakem...

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Selahattin Baki, Hatayspor maçından sonra Galatasaray yönetimine çağrıda bulunarak "Süper Kupa için iki ezeli rakip yabancı hakem için başvuru yapalım" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Selahattin Baki, Hatayspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

KAZANIRKEN DE KONUŞMAK GEREKİYOR

Bizim için son derece duygusal ve zorlu bir maç oldu. Hocamızı, taraftarımızı ve takımımızı tebrik ediyorum. Perşembe günü de önemli bir maçımız var. Bugün de akıllı oynadık ve maçı kazandık. Şampiyonluk yolunda zorlu bir virajı döndük. Yalnız bazı şeyler var, kazanırken de konuşmak gerekiyor. Atilla Karaoğlan ismi açıklandığında taraftarın bir reaksiyonu oldu.

85.DAKİKADA KIRMIZI KART VERİLMEDİ

Bizim de kuşkularımız olmuştu. Bugün bakınca kuşkularımızın ne kadar doğru olduğu ortaya çıktı. Fenerbahçe'ye gösterdiği cömert sarı kartlara bakalım. Bize verilen sarı kart pozisyonlarını rakibimiz yapınca kart çıkmadı. Her şeyi geçtik, 85. dakikada verilmeyen kırmızı kart. Sportif olarak hiçbir şekilde açıklanamaz.

YABANCI HAKEM İÇİN BAŞVURU YAPALIM

Bir şey daha söylemek istiyorum. Ezeli rakibimizin atanmış başkanı, birkaç kere, "Bu federasyon bizim federasyonumuz, biz seçtik, memnunuz" demişti. Geçen hafta, her ne hikmetse bir anda futbol tarihinin en kötü federasyonu, istifalarını istiyoruz diye açıklama yaptılar. Samimiyet testi yapmak istiyoruz. Biz zaten hakem performanslarından uzun zamandır endişeliyiz. Kendileri bu seviyeye geçen hafta ulaştılar. O zaman Urfa'daki Süper Kupa için iki ezeli rakip yabancı hakem için başvuru yapalım. Onların da samimiyetlerini görelim.

FENERBAHÇE ALEYHİNE GALATASARAY LEHİNE VERİLEN KARTLAR

Bu kart işlerine girmişken, geçen hafta Galatasaray - Antalyaspor maçı var. Normalde ezeli rakibimizin kırmızı kart görmesi gereken yerlerde faul bile çalınmadı. Faul çalınan yerlerde, sarı kart bile çıkmadı. Sezon başından bu yana Fenerbahçe'nin aleyhine ve Galatasaray'ın lehine verilen kartlara bakıldığı zaman, kamuoyu bizim endişemizi paylaşacaktır. 

Rakibimizin başkanı, bizim başkanımız Ali Koç'un vefat etmiş aile ferdi üzerinden bile siyaset yapacak kadar alçalmıştır. Bununla ilgili de başkanımız, önümüzdeki hafta bir açıklama yapacaktır.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...