Serdar Dursun Dinamo Kiev'le önce anlaştı ardından Ukrayna ekibine son dakika golü attı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Serdar Dursun Dinamo Kiev'le önce anlaştı ardından Ukrayna ekibine son dakika golü attı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Dinamo Kiev, Fenerbahçe'de Avrupa kadrosunun dışında kalmasının ardından Serdar Dursun'u transfer etmeye çok yaklaştı. Serdar Dursun teklifi kabul etseydi Fenerbahçe de ciddi bir bonservis geliri elde edecekti.

Fenerbahçe'nin "Yerli Zlatan"ı Serdar Dursun'un Dinamo Kiev'in kapısından döndüğü ortaya çıktı. 

Ukrayna kaynaklı haberlere göre; Dinamo Kiev'in teklifini önce kabul eden 30 yaşındaki santrfor, ardından transferden aniden vazgeçti.

LUCESCU ÇOK İSTEDİ

Ukrayna'da gazeteci Viktor Vatsko, Twitter hesabından "Dinamo Kiev, Serdar Dursun transferi için ciddi uğraş verdi. Transferi gerçekleştirmeye çok yakındı. Uzun boylu ve atletik bir futbolcu. Çok yönlü bir futbolcu. Son anda Ukrayna'ya gitmekten vazgeçti" şeklinde bir paylaşım yaptı.

Mircea Lucescu'nun ekibinin Serdar Dursun ile uzun süre pazarlık ettiği, milli futbolcunun ilk etapta teklifi kabul ettiği kaydedildi. Ancak Serdar Dursun'un daha sonra bilinmeyen bir nedenden dolayı Ukrayna temsilcisine imza atmaktan vazgeçtiği aktarıldı.

FENERBAHÇE 3.5 MİLYON EURO KAZANACAKTI

Sporx'in aktardığına göre; Dinamo Kiev görüşmelerde Fenerbahçe'ye 3.5 milyon euro'luk bir teklif yaptı.

Serdar Dursun'un, geçen sezon ilk 11 oyuncularından biri olduğu hatırlatılırken, bu sezon Jorge Jesus'un gelmesinin ardından bu statüsünü kaybettiği vurgulandı.

Fenerbahçe'de bu sezon 10 maça çıkan tecrübeli isim 2 gol attı ve 2 asist yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...