Fenerbahçeli 3 yıldıza yakın takip! Avrupa devleri tribündeki yerini aldı

Düzenleyen:
Fenerbahçeli 3 yıldıza yakın takip! Avrupa devleri tribündeki yerini aldı

SPOR Haberleri

Son dakik Fenerbahçe haberleri: Süper Lig'in 8'inci haftası Beşiktaş - Fenerbahçe derbisine sahne oldu. Büyük heyecanla beklenen karşılaşma golsüz sona ererken, Avrupa'nın önemli kulüpleri üç yıldızı izlemek için tribündeki yerini aldı.

Fenerbahçe haberleri: Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Süper Lig'in 8'inci haftasında Beşiktaş deplasmanına konuk oldu. İki İstanbul ekibinin karşılaşması golsüz sona ererken, kulüpler birer puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla birlikte Beşiktaş 15, maç eksiği olan Fenerbahçe ise 14 puana yükseldi. Maç sonu taraftarlar büyük hayal kırıklığı yaşadı.

AVRUPA'DAN SCOUT AKINI

Sabah'ın haberine göre; Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine Avrupa kulüpleri büyük ilgi gösterdi. Sarı lacivertlilerin sezona iyi başlangıç yapan 3 ismi Ferdi Kadıoğlu, Attila Szalai ve Miguel Crespo Avrupa'nın önemli kulüpleri tarafından mercek altına alındı. İspanyol, İngiliz ve İtalyan takımlarının scoutları, üç yıldızı tribünden takip etti.

Ferdi Kadıoğlu, Attila Szalai ve Miguel Crespo'nun gelecek maçlarda da izleneceği ifade edildi.

Fenerbahçeli 3 yıldıza yakın takip! Avrupa devleri tribündeki yerini aldıFerdi Kadıoğlu derbide 50 kez topla buluştu, 35 pas attı, yüzde 80 pas isabeti sağladı. Bir de şut pası verdi.

DÜNYA MEDYASINDAN BÜYÜK İLGİ

Öte yandan karşılaşmaya Avrupa ve Asya ülkelerinin medyaları da ilgi gösterdi. Derbi için İsveç, Romanya, Fransa, İngiltere, Kazakistan ve Azerbaycan'dan basın mensupları akredite oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...