Serdar Saatçı resmen Braga'da! Beşiktaş ne kadar bonservis kazandı?

Düzenleyen:
Serdar Saatçı resmen Braga'da! Beşiktaş ne kadar bonservis kazandı?

SPOR Haberleri

Beşiktaş: "Profesyonel futbolcularımızdan Serdar Saatçı’nın transferi için SC Braga Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Serdar Saatçı’ya kulübümüze hizmetleri için teşekkür eder, futbol kariyerinde başarılar dileriz."

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael tarafından sezon öncesi hazırlık kampından kovulan ve Beşiktaş'la bağları kopan genç stoper Serdar Saatçı, resmen Braga'da...

Portekiz ekibi transferi açıkladı. Mali detaylarla ilgili yapılan bilgilendirmede ise "Serdar Saatçı, 1.5 milyon euro bonservis ve 1 milyon euro bonus maddeleriyle transfer edildi. Beşiktaş'ın bir sonraki satış karından yüzde 20 payı olacaktır. Serdar'ın serbest kalma bedeli 40 milyon euro'dur" ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş altyapısından yetişen ve geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde forma şansı bulan 19 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi Haziran 2023'te sona erecekti.

Serdar Saatçı resmen Braga'da! Beşiktaş ne kadar bonservis kazandı?

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...