Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Sıra geldi 10'a

Sıra geldi 10'a
Başlık ResmiSira geldi 10'a

Sarı-kırmızılılar, Osmanlıspor maçı sonrasında Wesley Sneijder'in menajeri ile masaya oturacak. Yönetim 2+1 yıllık bir öneri yapmayı planlıyor

Kaydet
|
Her fırsatta Galatasaray'da kalmak istediğini söyleyen Wesley Sneijder önümüzdeki günlerde menajeri ile birlikte pazarlık masasına oturacak. Yıldız futbolcunun temsilcisi Guido Albers, Osmanlıspor karşılaşması sonrasında İstanbul'a gelerek başkan Dursun Özbek ile toplantı yapacak. Felipe Melo ile yapılan uzun süreli anlaşmanın ardından Hollandalı futbolcu da 3 yıllık bir sözleşme sonrasında Galatasaray'da kalmayı hedefliyor. Sarı-kırmızılı yönetimin ise 2+1 yıllık bir sözleşme önermeyi düşündüğü belirtiliyor. 2012-13 sezonunun devre arasında Inter'den 7.5 milyon avro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen yıldız futbolcu, Galatasaray'dan yıllık 3.2 milyon avro garanti ücret alıyor. Ancak Wesley Sneijder'in sözleşmesine koyulan bir madde, 3.9 milyon avroluk imza parasının 3'e bölünerek taksitle ödenmesini sağlıyor. Böylece Sneijder'in Galatasaray'dan kazandığı yıllık garanti ücret 4.5 milyon avroya çıkıyor.
Bonus düzenlemesi yapılacak
Galatasaray yönetimi, 31 yaşındaki futbolcunun ücretinin sabit kalması yönünde teklif sunmaya hazırlanıyor. Yönetim ayrıca Hollandalı yıldız ile üçüncü yıl şartları bir kez daha görüşme önerisinde bulunacak. Ayrıca Sneijder'in sözleşmesinde bulunan özel başarı bonusları ile ilgili yeni bir düzenleme yapılmasını isteyecek olan Galatasaray yönetimi, Hollandalı futbolcunun menajeriyle yapılacak pazarlıkların sonunda yıldız futbolcuyu takımda tutmayı planlıyor.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.