Skandal hareketiyle tepki toplamıştı: Futbolcu Zouma'nın kedileri elinden alındı

Düzenleyen:
Skandal hareketiyle tepki toplamıştı: Futbolcu Zouma'nın kedileri elinden alındı

SPOR Haberleri

West Ham United’ın yıldız oyuncusu Kurt Zouma, çocuğunun gözü önünde kedisini tekmeleyip sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Skandal hareketin ardından önce kadro dışı bırakılan ardından da hakkında soruşturma açılan Zouma'nın bu defa da kedileri elinden alındı.

Fransa Milli Takım oyuncusu Kurt Zouma'nın skandal hareketinden sonra yaptırımlar devam ediyor. Ünlü futbolcu, küçük çocuğunun gözü önünde kedisini tekmeleyerek kahkaha attığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmış, ardından eleştirilerin hedefine oturmuştu. Hakkında soruşturma açılan futbolcunun kedilerine de el konulduğu öğrenildi. 

Skandal hareketiyle tepki toplamıştı: Futbolcu Zouma'nın kedileri elinden alındı

KEDİLER SAHİPLENDİRİLDİ

Kraliyet Hayvanlara Karşı Zulmü Önleme Derneği (RSPCA), Fransız futbolcu Kurt Zouma'nın eziyet ettiği kedileri sahiplendi. İngiliz yayın kurumu BBC'nin haberine göre, kedilerine eziyet ettiği videonun ortaya çıkmasından sonra Zouma hakkında başlatılan soruşturma tamamlanana kadar iki kediye RSPCA bakacak.

Zouma'nın forma giydiği İngiltere Premier Lig kulübü West Ham United da 27 yaşındaki stopere mümkün olan en ağır para cezasının verildiğini açıkladı.

Kulüp cezanın miktarını belirtmedi ancak İngiliz basını, Fransız milli futbolcunun maaşından 250 bin sterlin (yaklaşık 4,6 milyon lira) kesileceğini paylaştı.

“HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM” 

Gelen tepkiler üzerine açıklamalarda bulunan Zouma, "Videodan rahatsız olan herkesten özür dilerim. Çok üzgünüm. Herkesi temin ederim ki kedimiz gayet iyi durumda ve sağlıklı. Bütün ailemiz tarafından seviliyor ve el üstünde tutuluyor. Bir daha bu davranış olmayacak" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...