Son Dakika Basketbol Haberi: Fenerbahçe Beko'dan Nemanja Bjelica ve Nick Calathes açıklaması

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son Dakika Basketbol Haberi: Fenerbahçe Beko'dan Nemanja Bjelica ve Nick Calathes açıklaması

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Beko 2023-24 sezonunu koç Itoudis'ten yoksun açtı. Genel menajer Derya Yannier takımdaki geleceği merak konusu olan Nemanja Bjelica ve Nick Calathes'teki son durumu açıkladı. Sarı-Lacivertliler iki basketbolcuya da takımda istenmediklerini açıkladı.

Fenerbahçe Beko 2023-24 sezonu hazırlıklarına başladı. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleştirilen sezonun ilk antrenmanı öncesinde genel menajer Derya Yannier, oyuncular ve teknik heyetle kısa bir toplantı yaptı.

İSTENMEYEN ADAMLAR İDMANDA

Ardından FB TV'ye konuşan Yannier, takımdaki geleceği merak konusu olan iki isim için "Bjelica ve Calathes'e bu seneki planlarımızda kendilerini düşünmediğimizi ilettik. Şu anda hala kontratlı oyuncumuz olduğu için, bir çözüm bulunmadığı için kendileri de burada takımla olmak istedikleri için buradalar" dedi.

Derya Yannier'in açıklamaları şöyle:

"Metecan’ın geçen sezon sonunda bir sakatlığı olmuştu ve sezonu bitirememişti. Onun hala %100 geri döndüğünü söyleyemem. Çalışmalara başladı ama zor bir sakatlıktan geçti. O zaman ciddiyeti anlaşılmamıştı ama gerçekten zor bir sakatlık. Geri dönüşü zor bir sakatlık yaşadı. O yavaş yavaş iyileşiyor. Scottie’nin durumunu daha önce anlatmıştık, şu anda çok detaya girmek istemiyorum. O da bu süreçte çok basketbol idmanı yapacak hazırlıkta değildi. Bütün yazı ayağını kuvvetlendirmek için geçirmişti. O da %100 takım idmanlarına katılacak durumda değil, o da yavaş yavaş geçiş sağlayacak.

"PROFESYONEL KARAR ALMAK GEREKİYOR"

Onun dışında sakatlığı ve eksikliği olan bir oyuncumuz yok. Nick ve Nemanja konusunu basitçe cevaplayayım. Fazla detaya girmek istemiyorum çünkü süreç devam ediyor. Nick ve Nemanja ikisi de bizim kontratlı oyuncumuz. İkisi de karakterlerini çok sevdiğimiz, saygı duyduğumuz ve ilişkilerimizin çok iyi olduğu iki oyuncu. Bazen sporda, basketbolda profesyonel kararlar almak gerekiyor. Biz hem kendilerine hem menajerlerine uzun bir süredir bu seneki planlarımızda kendilerini düşünmediğimizi ilettik. Şu anda hala kontratlı oyuncumuz oldukları için, bir çözüm bulunmadığı için kendileri de burada takımla olmak istediklerinden buradalar. Hem buranın hala bir parçası olmak hem de formda kalmak istiyorlar. İkisi de bizimle idmanlara başladı.

Önümüzdeki süreçte duruma bakacağız. Net olarak söyleyebilirim ki bizim 15 kişilik belli olan çok güvendiğimiz bir kadro var. Bir iki tane de kolej takımından çifte lisansla buraya dahil etmek istediğimiz genç oyuncumuz var. Bu seneki kadroyu kafamızda bu şekilde planladık.

Son Dakika Basketbol Haberi: Fenerbahçe Beko'dan Nemanja Bjelica ve Nick Calathes açıklaması

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Derya Yannier

KOÇ İTOUDİS VE 3 OYUNCU YOK

Dünya Kupası'nda görev yapan başantrenör Dimitris Itoudis ve oyuncular Marko Guduric, Georgios Papagiannis ile Raul Neto'nun yanı sıra izinli olan Nigel Hayes-Davis'in yokluğunda yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen çalışma yaklaşık iki saat sürdü.

Fenerbahçe Beko yeni sezon hazırlıklarını Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda yapacağı antrenmanlarla sürdürecek.

https://twitter.com/FBBasketbol/status/1695126660960448738

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...