Son dakika Fenerbahçe transfer haberi... Tiago Çukur transferi açıklandı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Son dakika Fenerbahçe transfer haberi... Tiago Çukur transferi açıklandı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe bir süredir görüşme halinde olduğu 19 yaşındaki milli forvet Tiago Çukur transferini bitirdiğini açıkladı. Genç futbolcu bu akşam İstanbul'da olacak...

Sarı-lacivertliler, Watford'un 23 yaş altı takımında forma giyen Tiago Çukur transferini bitirdi.

İngiliz kulübüne 250 bin euro bonservis ödenecek. Fenerbahçe ile Watford arasındaki anlaşmada başarı bonusu ve sonraki satıştan pay da var...

Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

"Kulübümüz İngiltere’nin Watford takımında forma giyen Tiago Çukur’un transferi için oyuncunun kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Sağlık kontrolleri ve ilerleyen transfer görüşmeleri için genç futbolcu bu akşam saatlerinde İstanbul’a gelecektir."

FERDİ GİBİ HOLLANDA DOĞUMLU

Kasım 2002 Amsterdam doğumlu Thiago Çukur, U17 ve U21 kategorilerinde milli formayı giymişti. Tiago Çukur, Stefan Kuntz tarafından A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi maçlarının kadrosuna davet edilmişti.

Genç futbolcu İzmir'de 2-0 kazandığımız Litvanya maçının son 6 dakikasında forma giymişti.Milli futbolcu geçen sezon İngiltere alt liglerinde top koşturdu ve Doncaster Rovers formasıyla 21 maça çıktı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...