Son Dakika Galatasaray haberi: Günay Güvenç Aslan oluyor, anlaşma tamam

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son Dakika Galatasaray haberi: Günay Güvenç Aslan oluyor, anlaşma tamam

SPOR Haberleri

Galatasaray tecrübeli kaleci Günay Güvenç'i kadrosuna katıyor. Sarı-Kırmızılılar 32 yaşındaki Günay Güvenç'in transferi konusunda kulübü Gaziantep FK ile anlaşmaya vardı. Bu transfer için Gaziantep ekibine 500 bin euro bonservis artı genç kaleci Batuhan Şen'i kiralık olarak verilecek.

Galatasaray, Günay Güvenç transferi için Gaziantep FK'yla anlaştı. İlk teklifini yükselten Sarı-Kırmızılı yönetim, Günay transferi için Süper Lig ekibiyle el sıkıştı.

Sports Digitale'nin haberine göre; Galatasaray ile Gaziantep FK, Günay Güvenç'in transferi konusunda anlaşmaya vardı. Cim Bom, Günay için Gaziantep ekibine 500 bin euro ve genç kaleci Batuhan Şen'i kiralık olarak verecek.

SEZONU KASIMPAŞA'DA TAMAMLADI

Deprem nedeniyle ligden çekilmek zorunda kalan Gaziantep FK, oyuncularını farklı takımlara kiralamıştı. Takımın tecrübeli isimlerinden olan Günay Güvenç ve Papy Djilobodji de Kasımpaşa'ya katılmıştı. Bu sezon Gaziantep FK ve Kasımpaşa ile 30 lig maçına çıkan 31 yaşındaki Günay, kalesinde 40 gol gördü.

Tecrübeli kalecinin sözleşmesi 1 sene sonra sona erecekti. Galatasaray'da 2. kaleci konumundaki Okan Kocuk, Samsunspor'a transfer olmuştu.

Son Dakika Galatasaray haberi: Günay Güvenç Aslan oluyor, anlaşma tamam

BAŞKAN TRANSFERİ DOĞRULADI

Ajansspor'a açıklamalarda bulunan Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, 32 yaşındaki kalecinin transferi doğruladı.

Yılmaz, "Günay Güvenç'in transferi için Galatasaray ile anlaştık. Galatasaray'dan Batuhan Şen'i alacağız artı 400 bin Euro bonservis bedeli de gelecek. Günay da alacağı olan 108 bin Euro'yu sildi.Toplam 508 bin euro bonservis bedeli ve Batuhan karşısında anlaşma sağlandı. Hayırlı olsun" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...