Son Dakika I A Milli Takım Faroe Adaları'na 2-1 mağlup oldu! 50 bin nüfuslu ülke tarih yazdı!

Düzenleyen:
Son Dakika I A Milli Takım Faroe Adaları'na 2-1 mağlup oldu! 50 bin nüfuslu ülke tarih yazdı!

SPOR Haberleri

UEFA Uluslar C Ligi'nde liderliği garantileyen A Milli Takım, son maçında Faroe Adaları deplasmanında 2-0 mağlup oldu. 50 bin nüfuslu Faroe Adaları'na şeref golünü 89. dakikada atabilen Stefan Kuntz yönetimindeki A Mili Takım, utanç dolu bir gece yaşattı. Daha 3 gün önce Lüksemburg'dan evine 3 gol yiyen Ay-Yıldızlılar'da Alman teknik direktörün kovulmasına kesin gözüyle bakılıyor.

 A Milli Takım, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki 6.ve son maçında ​​​​​​​Faroe Adaları'na 2-1 mağlup oldu. Başkent Torshavn'daki Torsvollur Stadı'nda oynanan maçta 50 bin nüfuslu Faroe Adaları tarihinin en büyük galibiyetini elde etti.

FAROE ADALARI - TÜRKİYE ÖZET İZLE

Son Dakika I A Milli Takım Faroe Adaları'na 2-1 mağlup oldu! 50 bin nüfuslu ülke tarih yazdı!

FAROE ADALARI: Gestsson; Rolantsson, Vatnsdal, G. Vatnhamar, Davidsen; Bjartalid, S. Vanthamar, Andreasen, Joensen, Olsen; Edmundsson

TÜRKİYE: Altay Bayındır; Zeki, Ozan Kabak, Kaan, Eren; Yunus, Ferdi, Berkan, Kerem; İrfan; Serdar Dursun

Müsabakada, Ukrayna Futbol Federasyonundan Serhiy Boiko düdük çaldı. Boiko'nun yardımcılıklarını Dmytro Zaporozhenko ve Sergii Prystupa yaptı.

GOLLER NASIL GELDİ?

51. dakikada Faroe Adaları öne geçti. Sağ kanatta topla buluşan Solvi Vatnhamar, Eren'den topu kurtardı, altı pas önüne yaptığı ortayı Davidsen kontrol etti. Davidsen'in uygun pozisyonda sol çaprazdan şutunda, Ozan Kabak'a da çarpan top ağlara gitti: 1-0.

59. dakikada Faroe Adaları farkı 2'ye çıkardı. Savunma arkasına atılan topa hareketlenen Edmundsson ceza sahasında topla buluşur buluşmaz sol çaprazdan şutunu attı ve meşin yuvarlağı ağlara yolladı: 2-0.

89. dakikada milli takım farkı 1'e indirdi. Ceza sahasına gelen yüksek topa Serdar Dursun kafayı vurdu, arka direkte topu önünde bulan Serdar Gürler'in meşin yuvarlak yere inmeden gelişine ayak içiyle şutunda top ağlara gitti: 2-1.

A MİLLİ TAKIM'DA KİMLER YOK?

Ay-yıldızlı ekipte cezalı Cengiz Ünder ile sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkartılan Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Orkun Kökçü ve Enes Ünal bu mücadelede forma giyemeyecek. Bu oyuncuların yerine aday kadroya davet edilen Umut Bozok, Ravil Tagir, Cenk Özkaçar ve Berkay Özcan ise teknik direktör Stefan Kuntz'tan forma şansı bekleyecek.

STEFAN KUNTZ NE DEDİ?

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, grup maçlarını Faroe Adaları galibiyetiyle tamamlamak istediklerini belirterek, "Burada Faroe Adaları Teknik Direktörü bizim takımımızdaki gelişmelerden çok iyi haberdar olmuş. Savunma oyucularımızla ilgili yaşadığımız problemini biliyor. Bununla ilgili değerlendirmesini yapmıştır. İdmanda Ozan'ın bizimle olup olamayacağını göreceğiz. Aramızda yeni oyuncularımız var. Cenk geldi, Cenk daha önce bizimle olmuştu. Ravil bizim için yeni, Ümit Milli Takım'da oynadığı için nasıl oynadığımızı biliyor. Ben oyuncularıma güveniyorum. Haziran ayındaki maçlarla kıyasladığımızda sakat oyuncuların sayısı 11'e yaklaştı. Yarın için bunun bize etkisi olmayacağını düşünüyorum. Yarın iyi bir oyun çıkartarak galibiyet almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...