Enes Ünal Faroe Adaları deplasmanına gitmiyor! "Ağrılarım var hocam"

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Enes Ünal Faroe Adaları deplasmanına gitmiyor! "Ağrılarım var hocam"

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

UEFA Uluslar C Ligi'nde liderliği garantileyen A Milli Takım'da Faroe Adaları deplasmanı formalite maçına döndü. Milli formayla 28 maçta 2 golü bulunan ve o 2 golü de 2019 yılında Andorra'ya atan Enes Ünal, "sakatlığı" nedeniyle formalite deplasmanına gitmiyor. 25 yaşındaki santrfor maç kadrosundan çıkarıldı.

Enes Ünal, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki son maçında 25 Eylül Pazar günü deplasmanda Faroe Adaları ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosundan çıkarıldı.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, "Milli futbolcumuz Enes Ünal, sakatlığı nedeniyle UEFA Uluslar Ligi'nde Faroe Adaları ile karşılaşacak A Milli Takımımızın aday kadrosundan çıkarıldı. Bugünkü Faroe Adaları yolculuğu öncesinde Enes'e yapılan son kontrollerde oyuncunun arka adalesinde maçta forma giymesini engelleyecek ciddiyette problem tespit edildi ve futbolcu kafileden ayrıldı." ifadeleri kullanıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...