İsmail Yüksek hem A Milli Takım'ın prestijini hem de Stefan Kuntz'u kurtardı!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
İsmail Yüksek hem A Milli Takım'ın prestijini hem de Stefan Kuntz'u kurtardı!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

A Milli Takım'a Salih Özcan'ın sakatlığı sonrası çağrılan İsmail Yüksek, 3-3'lük Lüksemburg maçında 87'de attığı nefis golle Stefan Kuntz'un koltuğunu kurtaran isim oldu. Jorge Jesus'un "İsmail, fiziksel kalitesi etkileyici genç bir oyuncu. Kazanma hırsı var" dediği 23 yaşındaki orta saha, Fenerbahçe taraftarının da gururu oldu. Milli maçtan sonra sosyal medyada en çok konuşulan isim İsmail Yüksek'ti.

A Milli Takım'ın UEFA Uluslar C Ligi 5. maçında Lüksemburg'la 3-3 berabere kalmasının yankıları sürüyor.

Sol kanat oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'nun sürpriz bir şekilde orta sahada oynatan teknik direktör Stefan Kuntz için "Sırf Ferdiyi orta sahada oynatacağım diye İsmail'i kesti. Hem takıma zarar verdi hem de Ferdi'ye" yorumları yapılıyor.

Hatasından çabuk dönen Alman, Lüksemburg gibi zayıf bir rakip karşısında 3 kez geriye düştüğü maçta İsmail Yüksek'i 81'de oyuna aldı ve belki de koltuğunu korudu!

87'de Zeki Çelik'in pasında uzaktan nefis vuran Fenerbahçeli futbolcu Türkiye'nin prestijini kurtaran isim oldu.

İsmail Yüksek hem A Milli Takım'ın prestijini hem de Stefan Kuntz'u kurtardı!

"UZUN BİR YOLUN HENÜZ BAŞINDAYIM"

Maçtan sonra Twitter hesabından bir paylaşım yapan İsmail Yüksek, duygularını şu şekilde dile getirdi:

"Benim için tarifi kolay olmayan, duygu yükü ağır bir akşam. Ay yıldızlı formayla sahaya adımımı attığım ilk maçta gol sevinci yaşamak, hayatım boyunca unutamayacağım bir mutluluk… Biliyorum uzun bir yolun henüz başındayım.

Bana inanan, güvenen ve destek olan insanları mahçup etmemek için daha da çok çalışacağım. Kişisel mutluluğun yanında elbette kazanamadığımız için üzgünüm. Bu beraberlikten çıkaracağımız çok dersimiz olacak. Tüm mesajlarınız için yürekten teşekkürler."

"POZİSYONDA GOLÜ HİSSETTİM"

İsmail Yüksek maçın ardından TRT'te de "Benim için özel bir gün, bugün. İlk milli maçımda ilk golümü attım. Pozisyonda golü hissettim. Zeki Ağabey'in pas vereceğini anladım. Aklıma şut atmak geldi. Gol atacağımı anladım. Golden sonra daha da pozisyonlara girdik ama olmadı. Yazın bu sezona çok iyi hazırlandım mental ve fizik olarak. Şu an meyvelerini topluyorum" demişti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...