Spor Bakanı Aşkın Bak, Avrupa Oyunları'nda madalya alan milli sporcuları tebrik etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Spor Bakanı Aşkın Bak, Avrupa Oyunları'nda madalya alan milli sporcuları tebrik etti

SPOR Haberleri

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 3. Avrupa Oyunları'nda başarı elde eden milli sporcuları tebrik etti. Bak "Avrupa Oyunları'nı 38 madalyayla tamamlayan milli sporcularımızı yürekten kutluyorum. Bu süreçte 2024 Paris Olimpiyat Oyunları için kota alan 7 sporcumuzu da tebrik ediyor, sporcu kardeşlerime Olimpiyat Oyunları'nda başarılar diliyorum" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Polonya'da düzenlenen 3. Avrupa Oyunları'nı 9'ar altın ve gümüş ile 20 bronz olmak üzere toplam 38 madalyayla tamamlayan milli sporcuları tebrik etti.

Bakan Bak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Polonya'da düzenlenen, 19 branşta 193 sporcu ile temsil edildiğimiz 3. Avrupa Oyunları'nda mücadele eden sporcularımız ile gurur duyuyorum. Avrupa Oyunları'nı 9'u altın, 9'u gümüş ve 20'si bronz olmak üzere toplam 38 madalyayla tamamlayan milli sporcularımızı yürekten kutluyorum. Bu süreçte 2024 Paris Olimpiyat Oyunları için kota alan 7 sporcumuzu da tebrik ediyor, sporcu kardeşlerime Olimpiyat Oyunları'nda başarılar diliyorum. Sporcularımızın elde ettiği madalyalarda emeği olanlara da teşekkür ediyorum.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...