Süper Lig'e çıkan 3. takım İstanbulspor oldu

Düzenleyen:
Süper Lig'e çıkan 3. takım İstanbulspor oldu

SPOR Haberleri

Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Bandırmaspor'u 2-1 yenen İstanbulspor, MKE Ankaragücü ve Ümraniyespor'un ardından Spor Toto Süper Lig'e yükselen 3. ve son takım oldu.

Spor Toto 1. Lig playoff final maçında Royal Hastanesi Bandırmaspor ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Kocaeli Stadyumu'nda oynanan maçı İstanbulspor 2-1'lik skorla kazanarak seneler sonra Süper Lig'e çıktı.  

17 SENE SONRA DÖNDÜLER

Gelecek sezon Spor Toto Süper Lig'de Süper Lig yer alacak olan İstanbulspor, 2004/05'ten sonra ilk kez en üst ligde boy gösterecek. Bandırmaspor ise tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselme fırsatını kaçırmış oldu.

8 İSTANBUL TAKIMI

Gelecek sezon 19 takımın mücadele edeceği Spor Toto Süper Lig'de 8 İstanbul takımı olacak. İstanbul'dan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir, Fatih Karagümrük, Kasımpaşa, Ümraniyespor ve İstanbulspor Süper Lig'de olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...