Süper Lig'e damga vurmuştu, Fenerbahçeli oluyor! Eyüpspor başkanı Umut Nayir görüşmesini doğruladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Süper Lig'e damga vurmuştu, Fenerbahçeli oluyor! Eyüpspor başkanı Umut Nayir görüşmesini doğruladı

SPOR Haberleri

Sezon 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe, kiralık olarak forma giydiği Ümraniyespor ile Süper Lig'de 17 gol atan Umut Nayir'i kadrosuna katmak istiyor. Eyüpspor Başkan Murat Özkaya, Fenerbahçe'nin Umut Nayir'e ilgisini doğruladı. Transferin önümüzdeki günlerde olumlu veya olumsuz şekilde sonuçlanması bekleniyor.

Gelecek sezonun ilk transferini İngiliz sol kanat oyuncusu Ryan Kent'i bedavaya transfer eden Fenerbahçe'de gol kralı Enner Valencia, Brezilya'nın International takımına transfer oldu. Sarı-Lacivertliler'in transfer listesinde olduğu iddia edilen Umut Nayir konusunda ise flaş bir gelişme yaşandı.

KARİYER SEZONUNU YAŞADI

Sezon 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe, kiralık olarak forma giydiği Ümraniyespor ile Süper Lig'de 17 gol atan Umut Nayir'i kadrosuna katmak istiyor. Bonservisi Eyüpspor'un elinde olan 29 yaşındaki santrfor, 2022-23 sezonunda Süper Lig'de en çok gol atan yerli futbolcu unvanının sahibi olmuştu.

Eyüpspor cephesinden konuyla ilgili resmi açıklama geldi. TRT Spor'a konuşan Başkan Murat Özkaya, Fenerbahçe'nin Umut Nayir'e ilgisini doğruladı. Transferin önümüzdeki günlerde olumlu veya olumsuz şekilde sonuçlanması bekleniyor.

Umut Nayir 2018-19 sezonu başında 250 bin Euro karşılığında Osmanlıspor'dan Beşiktaş'a transfer olmuştu. A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Umut Nayir'i aday kadroya çağırmaya devam ediyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...