Szalai derbi sonucundan emin: Beşiktaş'ı yeneceğiz

- Güncelleme:
Szalai derbi sonucundan emin: Beşiktaş'ı yeneceğiz

Spor Haberleri

Bu sezon büyük maçlarda şanssızlıklar yaşadıklarını hatırlatan Macar futbolcu, “Pazar günü bunu değiştireceğiz” derken şampiyonluğa ulaşacaklarına inandıklarını dile getirdi

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Fenerbahçe’nin savunmadaki sigortası Attila Szalai’den derbi öncesi iddialı açıklamalar geldi. Alanya karşısında cezası sebebiyle forma giyemeyen Macar savunmacı, Beşiktaş’ı yeneceklerine inandığını söyledi. “Geçmişte zor maçlar vardı ama şu ana kadar önemli 3 puanlar elde ettik” diyen Szalai, “Millî aradan önce Alanya’ya karşı önemli bir galibiyet aldık. Şimdi derbiye odaklandık. Pazar günü sahadan 3 puanla ayrılan biz olacağız” dedi. Macar oyuncu şampiyonluğa ulaşacaklarına da inandıklarını vurguladı. 

SİSTEME TAKILMIYORUZ

Szalai, savunmanın üçlü ya da dörtlü olması hakkında, “Bana göre futbolda sistem her şey anlamına gelmiyor. Nasıl oynayacağımıza hocamız karar veriyor. Maç içinde de sistemler değişebiliyor. Evet, üçlüyle derbilerde iyi sonuçlar alamadık ama Avrupa’da önemli galibiyetler elde ettik. Pazar günü derbi tablomuzu da değiştireceğiz” dedi. Rakibi iyi analiz ettiklerini dile getiren Macar savunmacı, “Beşiktaş hücumda kaliteli isimlere sahip. Ancak biz derbiden galibiyetle ayrılan taraf olacağız” dedi. 

KAPTAN ALTAY BAYINDIR: HAVAMIZ ÇOK İYİ

F.Bahçe Kaptanı Altay Bayındır, Beşiktaş’ı yeneceklerine inandığını söyleyerek, “Takımda herkes pozitif ve neşeli. Havamız çok iyi. Pazar günü de bu enerjimizi taraftarlarımızla beraber sahaya yansıtırsak iyi bir skor almak istiyoruz. Artık her maçımız final” açıklaması yaptı. 

SİVAS’A BİR MAÇ

UEFA, Fiorentina maçında yaşanan olay sebebiyle Sivasspor’a bir sonraki Avrupa maçında seyircisiz oynama, Hakan Arslan’a da üç maç men cezası verdi. F.Bahçe’ye ise 44 bin avro ve bir sonraki Avrupa maçında 5 bin koltuk kapatma, Trabzon’a da 20 bin avro ceza kesildi. 

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...