Taksim'de Trabzonspor taraftarlarının şampiyonluk coşkusu

Düzenleyen:
Taksim'de Trabzonspor taraftarlarının şampiyonluk coşkusu

SPOR Haberleri

Trabzonspor 7. şampiyonluğunu ilan etti, bordo-mavili taraftarlar bayramı kutlamaya başladı... Sadece Trabzon'da değil, Türkiye'nin dört bir yanındaki Trabzonspor taraftarları horonlarla şampiyonluk kutladı. İstanbul'da kutlamaların merkezi Taksim Meydanı oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Trabzonspor, Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan ederken, bordo-mavili taraftarlar, Taksim Meydanı'nda şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Bordo-mavili taraftarlar, Trabzonspor - Antalyaspor maçı öncesi Taksim Meydanı'nı doldurdu. Maç sırasında meşaleler yakan taraftar, şampiyonluk şarkıları söyleyerek büyük coşku yaşadı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte meydan adeta bayram havasına büründü.

 

İZMİR'DE DE KUTLANIYOR

 

Trabzonspor'un şampiyonluğu İzmir'de de kutlandı.

Trabzonspor-Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasını kentin çeşitli noktalarındaki yerlerde izleyen bordo-mavili taraftarlar, müsabakanın bitmesinin ardından büyük sevinç yaşadı. Taraftalar, araçlarıyla konvoy oluşturdu.

Bazı taraftarlar ise maçı Cumhuriyet Meydanı'nda cep telefonlarıyla takip etti. Maçın bitiş düdüğünden itibaren büyük coşku yaşayan bordo-mavili taraftarlar, tulum eşliğinde tezahüratlarla şampiyonluğu kutladı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki coşku diğer taraftarların da katılımıyla arttı.

HER YER TRABZON...

Bordo-mavililer, en son 1983-1984 sezonunda şampiyon olurken, tam 38 yıl aradan sonra taraftarına şampiyon olma sevinci yaşattı. Tekirdağ’daki Trabzonspor taraftarı gece geç saatlere kadar şampiyon olmanın sevincini kutladı. Bodrum'dan Van'a, Muş'tan Koceeli'ye... Bu gece ülkenin dört bir köşesinde Trabonspor taraftarları şampiyonluk kutladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...