TFF, sızdırılan hakem toplantısının tamamını yayınladı! Galatasaray-Antalyaspor görüntüleri olay olmuştu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
TFF, sızdırılan hakem toplantısının tamamını yayınladı! Galatasaray-Antalyaspor görüntüleri olay olmuştu

Spor Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ün akşam sızdırılan MHK toplantısıyla alakalı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, bir kısmı sızan görüntülerin tamamı yayınlandı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin de yer aldığı toplantıda Büyükekşi'nin "Göreve geldiğimizden beri hep sizin yanınızda olduk. Sizin muhatabınız biziz, kulüpler değil. Size olan güvenimizi toplantılarda dile getirdik." dediği görülüyor

Türkiye Futbol Federasyonu dün akşam sızdırılan MHK toplantısıyla alakalı bir açıklama yaptı ve söz konusu toplantının tamamını yayınladı.

TFF'nin açıklaması şöyle;

Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) düzenli olarak online yaptığı iç değerlendirme toplantılarından biri olan, 1 Mart 2024 Cuma tarihli toplantı rutin bir eğitim çalışmasıdır. Kamuoyuna kapalı ve kurum içi yapılan bu toplantının bazı bölümleri sorumsuz ve kötü niyetli kişilerce bağlamından koparılarak bazı sosyal medya mecralarında yayınlanmış ve kamuoyu yönlendirilmek istenmiştir.

Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki; bu toplantılarda haftanın öne çıkan, kritik hakem kararları değerlendirilerek, kararlar üzerinde katılanların yorumları alınıp, emsal olayların tartışılması ile birlikte en uygun sonuca ulaşılması hedeflenmektedir. Kamuya kapalı ve kurum içi yapılan bu toplantıyı izinsiz yayınlamak hukuken suçtur. Konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır.

MHK olarak; Türk futbolunu hedef alan bu tür girişimlerle oluşturulmak istenen algı kirliliğini gidermek amacıyla, söz konusu online toplantının tamamını TFF YouTube kanalından izleyebilirsiniz.

TFF'den sızdırılan hakem toplantısının tamamını yayınladı! Galatasaray-Antalyaspor görüntüleri olay olmuştu - 1. Resim

 

"ALGI YAPIP BASKI YAPARAK SİZLERİ RAHATSIZ EDİYORLAR CESUR OLUN"

Toplantının bir kısmına TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin de eşlik ettiği görülüyor. Büyükeşi, bu görüntülerde şu ifadeleri kullanıyor:

"Göreve geldiğimizden beri hep sizin yanınızda olduk. Her türlü maddi manevi size destek verdik. Yıllardan beri korkulup da yapılamayan sağlık sigortasını hayata geçirdik. Sizlerin yanındayız, sizlere güveniyoruz. Lütfen bunu hiç aklınızdan çıkarmayın. Sizin muhatabınız biziz, kulüpler değil. Size olan güvenimizi toplantılarda dile getirdik. Bundan sonrası için de aynı. Bizim yapmamız gereken şu; biz bir şey yapıyorsak herhangi bir kulübe göre değil, kim şampiyon olursa olsun, kim küme düşerse düşsün bizi enterese etmiyor. Bizim görevimiz ne? Maçlarımızın son derece adaletli bir şekilde yönetilmesi, adaletten şaşmamamız. Bunu hayata geçirirsek bize kimse bir şey diyemez."

"KİMSE BİR ŞEY DİYEMEZ"

"Kim şampiyon olursa olsun, kim küme düşerse düşsün bizi ilgilendirmiyor. Taraftar ve sosyal medyadan etkilenmeyin. Algı yapıp baskı yaparak sizleri rahatsız ediyorlar. Cesur olun. Şu yönetici ne der, bu başkan ne der, hiç önemli değil."

 

 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...