TFF'nin Riva'daki binasına silahla saldıran zanlılar yakalandı

Düzenleyen:
TFF'nin Riva'daki binasına silahla saldıran zanlılar yakalandı

SPOR Haberleri

Son dakika haberi az önce geldi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki binasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırganlar gözaltına alındı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'daki binasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası TFF konuyla ilgili acil toplandığı öğrenildi. Binaya kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce dışarıdan silahla birkaç el ateş edildi. Saldırının TFF'deki yönetim kurulu toplantısı sırasında gerçekleştiği ve şans eseri kimsenin yaralanmadığı öğrenildi. 

KURŞUNLARDAN BİRİ HAMİT ALTINTOP'UN KAFASININ ÜSTÜNDEN GEÇTİ

TFF binasına yapılan planları saldırıda başkanlık ofisi ve hemen alt katında bulunan yönetim kurulu odasına gerçekleştiği kaydedildi. Kurşunlardan bir tanesinin Hamit Altıntop'un kafasının üstünden geçtiği iddia edildi. 

TFF'nin Riva'daki binasına silahla saldıran zanlılar yakalandı

BAKAN SOYLU HELİKOPTERLE GELDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, olay sonrası helikopterle tesislere geldi. Bakan Soylu, bina içerisinde ve çevresinde incelemelerde bulundu, görevlilerden bilgi aldı. Daha sonra açıklama yapan Soylu "11 ateş tespit ettik, binaya 5 isabet var. İki zanlı gözaltına alındı. Saldırganlar C.U ve O.G. Yaklaşık hemen derenin kenarında 250 metre karşıda bir evde yaşıyorlar. Olaydan hemen önce tesadüfü bir polis memurumuz da var ve selfie çekiyorlar. O görüntüler de elimizde. Bunlar hem alkol alıyor, hem de denize giriyor ve o esnada bu atışı gerçekleştiriyorlar" dedi.

KURŞUNLAR MASAYA İSABET ETMİŞ

Soylu "Allah korumuş çünkü ben beraber atılan kurşunların isabetlerini de gördüm. Hallerinden sarhoş oldukları belli olmasa çok profesyonel bir atış olarak değerlendirilebilir. Hem sayın Başkanın koltuğunun üzerinden hem de kurulun masalarına isabet eden kurşunlar var. Olay bütün yönleriyle soruşturulacak, arkasında ne vardır ne yoktur. Kafada tek bir soru kalmayıncaya kadar bu konudaki soruşturmayı derinleştireceğimizi ifade ediyorum. Tekrar geçmiş olsun. Bizim için büyük bir mükafat" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...