Tottenham Galatasaray'ın yıldızı için kapıyı çalıyor: Nelsson kaça olur?

- Güncelleme:
Tottenham Galatasaray'ın yıldızı için kapıyı çalıyor: Nelsson kaça olur?

Spor Haberleri

İngiliz temsilcisi, 19 milyon avroyu gözden çıkardı. Serbest kalma maddesi 25 milyon avro olan oyuncudan beklenti en az 22 milyon avro

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için kadrosunu daha da güçlendirmek isterken, bu sezon gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken oyuncular için teklifler gelmeye başladı. Sarı kırmızılılara ulaşan ilk ciddi teklif ise savunmanın sigortası Victor Nelsson için Tottenham’dan geldi. Londra ekibi başarılı savunmacı için bonuslar hariç net 19 milyon avro ödemeye hazır olduğunu bildirdi. Aslan, Danimarkalı oyuncunun menajeriyle görüşme kararı aldı.

ORTA YOL BULUNACAK

Mukavelesinde 25 milyon avroya serbest kalma maddesi bulunan Nelsson, bir sezon daha takımda tutulmak isteniyor. Ancak oyuncunun Avrupa’dan gelen teklifleri değerlendirmek istemesine de saygı duyuluyor ve orta yol bulunması hedefleniyor. Eğer Nelsson gitmekte ısrar ederse 25 milyon avroluk serbest kalma bedeli biraz aşağı çekilecek ancak 22 milyon avrodan fazla inmeyecek. Ayrılık durumunda ise Atalanta’daki millî yıldız Merih Demiral için masaya oturulacak.

30 MİLYONLUK TEKLİF ALDI

Bu sezon gösterdiği performansla sarı kırmızılı taraftarlara şarkılar söyleten Mauro İcardi’nin bonservisini almak isteyen Galatasaray bütün maddi imkânlarını zorladı ancak bir sonuç çıkaramadı. Yıldız oyuncu kendisine gelen astronomik teklifler sonrasında ayrılık kararı aldı. Arabistan’da yayın yapan MBC TV, Arjantinli golcünün Al Taawon ile anlaşmaya vardığını ve 2+1 yıllık sözleşme imzalayacağını duyurdu.

SEZONU İYİ DEĞERLENDİRDİ

Nelsson aslında bu sezon başında takımdan ayrılacaktı ancak yönetim bir sezon daha kalması konusunda ikna etmişti. Danimarkalı bu sezonu da çok verimli geçirip hem piyasasını artırdı hem de şampiyonluk yaşadı.

ŞAMPİYON CİMBOM

Manchester City, İstanbul’da oynanan Şampiyonlar Ligi Finali’nde İnter’i 1-0 mağlup ederek kupaya uzandı. Maviler soyunma odasındaki sevincinde, Süper Lig’de şampiyon olan Galatasaray’ın kutlama yaptığı ‘’Freed from desire’’ şarkısını seçmesi dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca bir grup City taraftarı Taksim’deki eğlencesinde "Şampiyon Cimbom"’ tezahüratı yaptı.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...