Okan Buruk'tan Fenerbahçe itirafı! Şampiyonluk sonrası yaşananları anlattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Okan Buruk'tan Fenerbahçe itirafı! Şampiyonluk sonrası yaşananları anlattı

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe karşısında elde edilen 3-0'lık galibiyet sonrası dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Süper Lig 2022-2023 sezonu şampiyonu Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, şampiyonluğun ardından Fenerbahçe maçına sadece 1.5 idmanla çıktıklarını açıkladı.

Socarets Youtube kanalına konuşan Buruk, "Fenerbahçe maçına 1.5 antrenmanla çıktık. 2 gün izin verdim maç sonrası. Gece geç geldik, Florya'da seyirciyleydik. O gece Florya'da kaldık oğlumla. Baktım aşağıda müzik sesi bitmiyor. Bizim oyuncuların bir grubu, aileleriyle birlikte arabanın müzik sistemini açmışlar. Sabah 6-7'ye kadar eğlence vardı." ifadelerini kullandı.

Okan Buruk'tan Fenerbahçe itirafı! Şampiyonluk sonrası yaşananları anlattı

OKAN BURUK'TAN SERGIO OLIVEIRA İTİRAFI

Sergio Oliveira'yı derbide neden yedek bıraktığını açıklayan Okan Buruk, "Sonraki gün Oliveira'nın doğum günü için toplandılar. Herkesin misafirleri geldi falan. İlk antrenmana çıktığımızda 5'e 2'de takılıp düşen olursa anlarız diye düşündük... 7'ye 7 turnuva yaptık o antrenmanda. Maçtan önce de taktik çalışması yapıp çıktık." dedi.

BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...