Trabzonspor aradığı stoperi Endonezya'da buldu

- Güncelleme:
Trabzonspor aradığı stoperi Endonezya'da buldu

SPOR Haberleri

Transfer eksikliğini Antalya maçında hisseden bordo mavililer stoper bölgesi için Jordi Amat’ı seçti. 31 yaşındaki isim imzaya geliyor

Sezon açılışında Antalyaspor’u mağlup eden ancak kadrodaki kalite eksikliği fazlasıyla görülen Trabzonspor’da Nenad Bjelica’nın gözü yolda. Stoper kanat ve forvete takviye bekleyen Hırvat teknik adamın savunmacı isteği bu hafta yerine gelecek gibi. İddiaya göre bordo mavili yönetim, aradığı stoperi Endonezya’da buldu. Jahor takımında forma giyen 31 yaşındaki İspanyol stoperin transferi bitirildi. Oyuncunun sözleşme imzalamak için hafta içinde Türkiye’de olacağı yazıldı.

FORVET BEKLENİYOR

Bjelica’nın asıl yolunu gözlediği isim ise hiç kuşkusuz Bruno Petkovic. Dinamo Zagreb’li golcü için görüşmeler devam ediyor. Başka taliplerin olması transferi zora soksa da bordo mavililer oyuncunun da Trabzonspor’u istemesi sebebiyle elini güçlü tutuyor. Kariyerinde en iyi dönemi Bjelica döneminde gören Petkovic konusunda Avrupa Kupası maçları beklenmişti. Transfer sürecinin hızlandırılması için bu hafta içinde yeniden görüşmeler gerçekleştirilecek. 

EDİN VİSCA 3 HAFTA YOK

Trabzonspor’da sakatlıkları bir yenisi daha eklendi. Antalyaspor maçının devre arasında ağrı hissetmesi üzerine oyundan alınan Edin Visca’nın sağ kasık bölgesinde kasta zorlanma ve kanama tespit edildi. Tedavisine başlanan Bosnalı oyuncunun 2 ila 3 hafta arası sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

İSPANYA'DAN ENDONEZYA'YA

Barcelona doğumlu olan ve daha önce Espanyol, Swansea formaları giyen Amat 16 defa İspanya U-21 Millî Takımı’nda oynadıktan sonra 2022’de Endonezya Millî Takımı’nı seçti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...