Trabzonspor - Basel maçı öncesi görülmemiş dayanışma! Çağrıyı Uğurcan Çakır yaptı...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Trabzonspor - Basel maçı öncesi görülmemiş dayanışma! Çağrıyı Uğurcan Çakır yaptı...

SPOR Haberleri

Trabzonspor Kulübü, 16 Şubat Perşembe günü UEFA Konferans Ligi'nde İsviçre'nin Basel takımı ile yapacağı karşılaşmaya tüm takımların taraftarlarını davet etti. Biletler kısa süre içinde tükendi. Karşılaşmanın bilet satışından elde edilen gelirin tamamı afet bölgesine aktarılacak. Tüm kulüpler ve taraftar grupları Bordo-Mavili kulübün bu çağrısına sosyal medyada destek verdi.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda 16 Şubat Perşembe günü İsviçre'nin Basel takımı ile yapacağı maçın biletlerine ilgi gösterenlere teşekkür etti.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi.

"Yaralarımızı 'hep birlikte' saracağız. Birçok şeyin anlamını yitirdiği bugünlerde oynamak zorunda olduğumuz ve bilet gelirlerinin tamamının depremzedelere gönderileceği Basel maçı için soğuk hava şartlarına rağmen Passolig gişelerine gidip bilet alarak desteğini esirgemeyen tüm yurttaşlarımıza hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ederiz. Bu vesileyle deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar dileriz."

https://twitter.com/Trabzonspor/status/1625146280329486336

Trabzonspor - Basel maçı öncesi görülmemiş dayanışma! Çağrıyı Uğurcan Çakır yaptı...

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1625124934233071621

ÇAĞRIYI UĞURCAN ÇAKIR YAPMIŞTI

Trabzonspor, 16 Şubat Perşembe günü UEFA Konferans Ligi play-off turunda İsviçre temsilcisi Basel'i ağırlayacağı müsabaka öncesinde, kaptan Uğurcan Çakır'ın tüm takımların taraftarlarına destek çağrısı yaptığı bir video yayınladı.

Uğurcan, “UEFA Konferans Ligi’nde oynamak zorunda olduğumuz Basel maçına renk ve arma ayırmaksızın bütün takım taraftarlarını bekliyoruz. Biz biriz, hep birlikte daha güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor - Basel maçı öncesi görülmemiş dayanışma! Çağrıyı Uğurcan Çakır yaptı...

DEPREMZEDE ÇOCUK MAÇI STATTA İZLEYECEK

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, 12 yaşındaki depremzede Çağdaş Ceylan'ı Trabzonspor'un İsviçre'nin Basel takımıyla oynayacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu maçına davet etti.

Kahramanmaraş merkezli "asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen ve Trabzon'da bir otele yerleştirilen Hataylı Çağdaş Ceylan, annesi ve iki kardeşi ziyaret eden Ataman, 12 yaşındaki Çağdaş Ceylan'ı perşembe günü oynanacak maça davet etti.

Ceylan, otele yerleştikten sonra görevlilerle birlikte Akyazı Stadyumu'na gittiğini belirterek, "Stadyumun içerisine giremedim dışarıdan gördüm, çok merak ettim. Daha önce takım tutmuyordum ama artık Trabzonsporluyum. Maça gideceğim için heyecanlıyım. Başkanımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...