Trabzonspor Beşiktaş ile karşılaşıyor! Şenol Güneş’ten sürpriz hamle

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında bu akşam Trabzonspor kendi evinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Kritik maç öncesi ilk 11'ler de belli oldu.

Süper Lig'de bu akşam Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Zirve yarışını ilgilendiren maçta ilk 11'leri belli olurken Şenel Güneş’in sürpriz hamlesi dikkat çekti.

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak haftanın kapanış karşılaşmasında Bordo Mavili takım kötü gidişe dur demek istiyor. Galatasaray ve Fenerbahçe galibiyetle kapattığı haftada Siyah Beyazlı takım mutlak 3 puan istiyor.

Son şampiyon Trabzonspor ise ligde çıktığı müsabakaların 13'ünü kazanırken 5'inde berabere kaldı ve 9'undan mağlup ayrılarak 44 puanla 6. sırada yer alıyor

Beşiktaş ise Süper Lig'in geride kalan bölümünde oynadığı 27 maçta 16 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 yenilgi yaşadı. Siyah-beyazlı takım, hanesine yazdırdığı 55 puanla haftaya 3. sırada girdi. Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan maç 2-2 beraberlikle sonuçlanmıştı.

Trabzonspor Beşiktaş ile karşılaşıyor! Şenol Güneş’ten sürpriz hamle

KARŞILAŞMA ÖNCESİ İLK 11'LER DE BELLİ OLDU

Kara kartallarda 3 futbolcu, Trabzonspor karşısında takımdaki yerlerini alamayacak. Sakatlığı bulunan futbolculardan Cenk Tosun ve ameliyat edilen Tayyip Talha Sanuç ile sarı kart cezalısı Amir Hadziahmetovic, müsabakada forma giyemeyecek.

NKOUDOU HAMLESİ!

Atletico Madrid maçında kendini bulun NKoudou'yu maç kadrosuna aldı. NKoudou son olarak 4 Şubat'ta oynanan Sivasspor maçında kadroda kendisine yer bulmuştu.

BU İSTATİSTİKLERE DİKKAT

Beinsports'un haberine göre Trabzonspor ile Beşiktaş, Süper Lig'de 100'üncü kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar oynanan karşılaşmalarda siyah-beyazlıların 37-36'lık üstünlüğü bulunuyor (26B)
 
Trabzonspor'a konuk olduğu son 10 Süper Lig maçının ikisini kaybeden Beşiktaş (5G 3B), bu mağlubiyetleri Mayıs 2019 (1-2) ve Ağustos 2019'da (1-4) aldı. Bu deplasmandaki son dokuz karşılaşmada gol atan siyahbeyazlılar (toplam 17 gol), bu rekabetteki en uzun serisini yaşıyor
 
Süper Lig'deki son iki maçını kaybeden Trabzonspor (3-4 vs Kayserispor & 0-2 vs Kasımpaşa), Ekim 2020'den (3M) bu yana ilk kez üst üste üç lig karşılaşmasını puansız geçme tehlikesiyle karşı karşıya.
 
Sezona son şampiyon unvanıyla giren takımlarla oynadığı son beş Süper Lig maçını kaybetmeyen Beşiktaş (3G 2B), lig tarihindeki en uzun yenilmezlik serisini tekrarlamayı hedefliyor (6 maç; Mart 1985-Aralık 1988)
 
Trabzonspor Beşiktaş ile karşılaşıyor! Şenol Güneş’ten sürpriz hamle

BEŞİKTAŞ’IN MUHTEMEL 11’İ:

Mert, Onur, Saiss, Colley, Masuaku, Ghezzal, Salih, Gedson, Maxim, Redmond, Aboubakar.

TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL 11'İ:

Uğurcan, Larsen, Bartra, Denswil, Eren Elmalı, Siopis, Doğucan, Markovic, Bakasetas, Trezeguet, Gomez.

Kaynak: beinsports

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...