Trabzonspor - Beşiktaş maçına doğru... "Aboubakar iznimiz dahilinde Fransa’ya gitmiştir"

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Trabzonspor - Beşiktaş maçına doğru... "Aboubakar iznimiz dahilinde Fransa’ya gitmiştir"

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta milli takımdan dönen futbolcular Aboubakar hariç bugünkü antrenmanda yer aldı. Kamerunlu golcü ise ailesindeki sağlık sorunları nedeniyle Kamerun'dan Fransa'ya uçtu. Beşiktaş, Kamerunlu golcü hakkında yapılan spekülasyonlara kulak asılmamasını istedi.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu akşam Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen kondisyon ve taktik ağırlıklı antrenman, ısınma koşuları, kuvvet ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. İdman, dar alanda yapılan taktiksel çift kale maçla tamamlandı. Basına kapalı çalışma, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.

ABOUBAKAR AÇIKLAMASI

Beşiktaş'ta milli takımdan dönen futbolcular Aboubakar hariç bugünkü antrenmanda yer aldı. Kamerunlu golcü ise ailesindeki sağlık sorunları nedeniyle Kamerun'dan Fransa'ya uçtu.

Siyah-Beyazlılar'dan konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

"Kulübümüzden Açıklama Profesyonel futbolcumuz Vincent Aboubakar, ülkesinin milli takım kampından ayrıldıktan sonra ailesindeki sağlık sorunları nedeniyle bilgimiz ve iznimiz dahilinde Fransa’ya gitmiştir. Taraftarlarımızdan, futbolcumuz Aboubakar ile ilgili sosyal medyada yapılan spekülasyonlara itibar etmemelerini rica ederiz."

Trabzonspor - Beşiktaş maçına doğru... "Aboubakar iznimiz dahilinde Fransa’ya gitmiştir"

Siyah-beyazlılar, Trabzonspor maçı hazırlıklarına, yarın saat 18.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

AVRUPA'DA 6 MAÇTA 5 GOL

31 yaşındaki santrfor bu sezon Beşiktaş'ın 6 Avrupa maçına 5 gol atarken Süper Lig'de gol sevinci yaşayamadı. Kamerunlu yıldız Tirana’ya 1, Neftçi Bakü’ye 2, Dinamo Kiev’e ise toplamda 2 gol kaydetti. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...