Trabzonspor Edin Visca'nın yokluğuna yanıyor

- Güncelleme:
Trabzonspor Edin Visca'nın yokluğuna yanıyor

SPOR Haberleri

Sakatlığı sebebiyle bu sezon 30’un üzerinde maç kaçıran Boşnak yıldızın dönüşü gol ve asistle oldu. Fırtına, bu sezon onu yokluğunda çok aradı.

Son şampiyon Trabzonspor, Adana Demirspor maçına çıkarken ne başkanı vardı ne de bir numaralı hocası Abdullah Avcı. Hedeflerin de uzağında kalınan ve mental anlamda yerle bir olan bordo mavililer, rakibine gol yağdırdı. Hiç kuşkusuz öne çıkan isim ise sakatlığı sonrası şans bulan Edin Visca’ydı. Bir gol ve bir asistle yıldızlaşan Boşnak oyuncu camiasına “ah” çektirdi. Çünkü onun yokluğunda Fırtına çok şey kaybetti.

BORÇLU HİSSEDİYOR

Bu sezon gerek sakatlığı gerekse sakatlığı sonrası fizik olarak tam hazır olmaması sebebiyle 30’un üzerinde maç kaçıran Edin Visca, görevi bırakan Abdullah Avcı’nın en önemli hücum silahlarındandı. 2025’e kadar mukavelesi bulunan Visca da takıma yeterince yardımcı olamamaktan dertli ve kendini borçlu hissediyor. Edin “Uzun süre takımdan uzak kaldım. Umarım kalan sürede bunu telafi etmeye çalışırım” görüşünde.

EVİNDE SICAK DIŞARIDA SOĞUK

Bordo mavililer adına Adana Demirspor maçında da görüldü ki, içi ile dışı çok farklı. 41 puanla 5. sıraya yükselen Fırtına, evinde 30 puan topladı. İç sahada 13 lig maçında 9 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alındı. Ki bu tablo lider Galatasaray’dan sonra en fazla puan toplayan takım anlamına geliyordu. Sahasında 2,3 puan ortalaması tutturan Trabzonspor, deplasmanda ise 11 maçta sadece 11 puan alabildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...