Trabzonspor ile Beşiktaş arasında zorlu sınav: Büyüklere karşı kazanamayan Bjelica, Kartal'a karşı

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Trabzonspor ile Beşiktaş arasında zorlu sınav: Büyüklere karşı kazanamayan Bjelica, Kartal'a karşı

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Kadrosuna son anda önemli takviyeler yapan bordo mavililer, zirveden kopmamak için kazanmak zorunda. Bir maçı eksik yenilgisiz siyah beyazlılar ise üç puandan başka bir şey düşünmüyor.

Karadeniz’de bu gece futbol keyfi bekleniyor... Hücum ağırlıklı oyunu düşünen iki takım Trabzon’da karşı karşıya gelecek. Sezona tutuk başlayan ve dört maçta iki galibiyet iki mağlubiyet alan Nenad Bjelica yönetimindeki Trabzonspor’un kazanmaktan başka çaresi yok. Olası bir puan kaybı Karadeniz ekibini yarıştan biraz daha uzaklaştıracak. Son olarak kadrosuna Berat Özdemir, Batista Mendy, Nicolas Pepe, Paul Onuachu, Umut Güneş gibi oyuncuları katan Fırtına’da taraftar umutlu.

GÜNEŞ'İN DUYGUSAL MAÇI

Ve geçelim Beşiktaş cephesine... Bu sezon ligde 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik gören 7 puanlı siyah beyazlıların ligdeki Adana Demirspor maçı eksik. Bu maçın Şenol Güneş açısından ise duygusal bir tarafı var. Tecrübeli teknik adam yıllarını verdiği ve teknik adam olarak da görev yaptığı kulübe karşı galibiyet arayacak. Ki Şenol Güneş’in antrenörlük kariyerinde Trabzonspor’a karşı yaptığı 20 maçta 5 galibiyet, 10 beraberlik ve 5 de mağlubiyeti bulunuyor.

ANA KUMANDA BAKASETAS OLACAK

Trabzonspor’da bir ara teknik ekiple sıkıntı yaşasa da Anastasios Bakasetas ile Nenad Bjelica buzları eritti. Hırvat teknik adam, Yunan orta sahayı ana kumanda olarak görüyor. Beşiktaş karşısında da ona daha çok sorumluluk yüklenecek.

ABOUBAKAR'DAN BÜYÜK FEDAKARLIK

Kartal’da Trabzonspor maçı Vincent Aboubakar’dan iyi haber geldi. Millî takımın ardından ailesindeki sağlık sorunları nedeniyle Fransa’ya giden golcü oyuncu dün sabah yapılan idmana katıldı. Öte yandan bel ağrıları olan Daniel Amartey kadrodan çıkarıldı.

PETKOVİC KONUŞTU: DİNAMO KABUL ETMEDİ

Trabzonspor’un transfer etmek için çok uğraştığı Dinamo Zagreb’in golcüsü Bruno Petkovic, Hırvat basınına konuştu: Trabzon’a gitme seçeneğim vardı. Eski hocam Bjelica’ya da teşekkür etmeliyim. Ancak Dinamo maddi anlamda tatmin olmadı ve bana ihtiyaçları vardı.

BORÇ 6,6 MİLYAR LİRA

Beşiktaş’ta dün olağan divan kurulu toplantısı vardı. Borç 6 milyar 696 milyon 974 bin 534 lira olarak açıklandı.  Başkan Ahmet Nur Çebi, şampiyonluk vurgusu yaparken “Beşiktaş’ın kötülüğüne yönelik hiçbir icraatın içeresinde olmam” dedi. Çebi, gerekirse seçime de gidebileceklerini de söyledi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...