Trabzonspor'da ilk başkan adayı belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Trabzonspor'da ilk başkan adayı belli oldu

SPOR Haberleri

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor kulüp başkanlığından istifa eden Ahmet Ağaoğlu, seçime gidileceğini açıklamıştı. 18-19 Mart 2023 tarihlerinde yapılacak seçim öncesi Ağaoğlu'nun yönetim kurulu ekibinde yer alan Ertuğrul Doğan, aday olacağını duyurdu.

Ahmet Ağaoğlu'nun istifasının ardından geçici olarak başkanlık görevini yürüten Ertuğrul Doğan, başkan adaylığını açıkladı.

Başkanlık koltuğuna talip olan Doğan, "Şimdi yeni bir yolculuğun ilk adımlarını atma zamanı." ifadelerini kullanarak geniş bir açıklama yayınladı:

 

Trabzonspor'da ilk başkan adayı belli oldu

Geçen sezon yaşanan Süper Lig şampiyonluğunda Abdullah Avcı ile olan yakın ilişkisi ile övülen Ertuğrul Doğan, tarihi başarıda büüyk pay sahibi olmuştu.

Ayrıca yeni yönetimin önünü açmak için istifa eden Abdullah Avcı ile bir araya gelmesi beklenen Doğan'ın tecrübeli hocayı kararından geri döndürme ihtimalinin olduğu iddia ediliyor.

Trabzonspor 18-19 Mart 2023 tarihlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 25-26 Mart 2023 tarihlerinde Hayri Gür Spor Salonu’nda seçimli genel kurul yapılacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...