Trabzonspor'da teknik direktör arayışı başladı! Gözler efsane isme çevrildi: Taraftar gelmesi için çağrıda bulundu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Trabzonspor'da teknik direktör arayışı başladı! Gözler efsane isme çevrildi: Taraftar gelmesi için çağrıda bulundu

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'ne elenen Trabzonspor'da Orhan Ak, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Abdullah Avcı'nın yerine sezon sonuna kadar göreve gelen Ak, Kayserispor ve Ankaragücü yenilgileri sonrası erken veda etti. Karadeniz ekibinde gözler Fatih Tekke'ye çevrildi.

Süper Lig'de geçen sezonu şampiyon tamamlayan Trabzonspor'da fırtınalı günler yaşanıyor. Son oynanan lig maçında Kaysersipor'a evinde 4-3 kaybeden Bordo-mavililer, Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'ne 3-1 yenilerek veda etti. 

Son 2 resmi maçta istediği skorları alamayan Karadeniz ekibinde teknik direktör Orhan Ak, istifa ettiğini duyurdu. Abdullah Avcı'nın yerine sezon sonuna kadar görevde kalacağı açıklanan Ak, karşılaşma sonrası veda ederek şöyle konuştu:

Maçtan sonra oyuncularla vedalaştım. Kalırken de açıkçası çok gönlüm sinerek kalmadım burada. 3 hafta oldu. Abdullah hoca istifa ettiği zaman başkana da 'Hocamızla beraber geldik beraber gideriz.' dedim. Aile olduğumuz için rica ettiler, daha uzun süreli teklifte de bulundular. Ben de haftalık bakılması gerektiğini söyledim. Bana çok inandılar, ben de oyunculara yardımcı olmak istedim, görevden kaçmak istemedim. Zor olacağını biliyordum. Trabzonspor bize çok şey kazandırdı maddi ve manevi. Gelinen noktada takımda mental sorunu çözemedik. Kalmamın doğru olduğunu düşünmediğim için oyuncularla vedalaştım.

Trabzonspor'da teknik direktör arayışı başladı! Gözler efsane isme çevrildi: Taraftar gelmesi için çağrıda bulundu

TRABZONSPOR'DA FATİK TEKKE SÜRPRİZİ

Orhan Ak'ın istifasının ardından yeni hoca arayışlarına başlayan Trabzonspor'da gözler efsane golcüye çevrildi. Şu an İstanbulspor'da görev alan ve kulüple 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fatih Tekke'nin antrenör adayları arasında olduğu iddia edildi. Daha önce Trabzonspor'da çalışmanın hayali olduğunu belirten Tekke'nin sezon sonunda imza atabileceği konuşuluyor. 

Listeye yabancı teknik adamları da dahil eden Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın Fatih Tekke'ye şans verebileceği belirtildi. Ligde 24 puanla 17. sırada yer alan İstanbulspor'un küme düşme hattında yer almasından dolayı takımını yarı yolda bırakmak istemeyen Tekke'nin sezon sonunu beklemek istediği öğrenildi. Öte yandan sosyal medyadan Fatih Tekke'ye destek veren Trabzonsporlu taraftarlar, efsane golcüye şans verilmesi yönünde paylaşımlar yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...