Volkan Demirel depremi unutamıyor: En çok ağladığım geceydi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Volkan Demirel depremi unutamıyor: En çok ağladığım geceydi

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Hatay'da yaşadığı deprem sonrası yayınladığı yardım görüntüsüyle gündem olan Volkan Demirel, o anları İngiliz basınına anlattı. Hayatını kaybeden futbolcusu Atsu'nun son golünden söz eden Demirel, "Birlikte kutlama yaptığım ve onun yanında olduğum son an olduğunu bilmiyordum" ifadelerini kullandı.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, İngiliz basınından Daily Mail'e 6 Şubat'ta Hatay'da yaşanan depreme dair açıklamalarda bulundu. Hayatı boyunca çok sakin olduğunu söyleyen Demirel, "Normalde çok sakin bir insanımdır ama o gece hayatım boyunca en çok ağladığım geceydi" ifadelerini kullandı.

VOLKAN DEMİREL: SON OLDUĞUNU BİLMİYORDUM

Depremde hayatını kaybeden futbolcusu Christian Atsu hakkında konuşan Volkan Demirel, "Atsu kendi inisiyatifiyle şut atmaya karar verdi. Golü attıktan sonra yanına koştum ve onu kaldırdım. Onun için çok mutluydum. Ne yazık ki bunun onu tuttuğum, birlikte kutlama yaptığım ve onun yanında olduğum son an olduğunu bilmiyordum." görüşlerini dile getirdi.

Volkan Demirel depremi unutamıyor: En çok ağladığım geceydi

VOLKAN DEMİREL: SÖZ VERDİM

Hatayspor'un ligden çekildikten sonra başka takımlardan teklif aldığını itiraf eden Volkan Demirel, "Onları terk etmeyeceğime ya da yüzüstü bırakmayacağıma söz verdim. Geri dönüp yardım etmek zorundaydım. Aileler konteynerlerda yaşıyor. Binalar girilemeyecek kadar kırılgan durumda. Hatayspor'un stadyumu depremzedeler için bir sığınak oldu." dedi.

Volkan Demirel depremi unutamıyor: En çok ağladığım geceydi

'BENZİN BULAMADIK'

Deprem sürecinde zor günler yaşadıklarını dile getiren Volkan Demirel, "Sonraki günlerde takımı ve antrenörleri İstanbul'a getirmeye çalıştık. Takım otobüsünü almamız gerekiyordu ama hiçbir yerde benzin bulamadık. Başka bir sorun daha vardı. Antrenörlerimden biri eşi ve bir yaşındaki bebeği gece hastanedeydi. Onları almaya gittik ama tabii ki ilaç, süt ve benzeri şeylere ihtiyacımız vardı. Neyse ki tüm bu temel ihtiyaçları ve nihayet biraz yakıt bulduk." açıklamasında bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...