Volkan Demirel müjdeyi verdi! Hatayspor yeni sezon çalışmalarına başladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Volkan Demirel müjdeyi verdi! Hatayspor yeni sezon çalışmalarına başladı

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, yeni sezon hazırlıkları için çalışmalara başladıklarını açıkladı. Akhisarspor yönetiminden davet alan Demirel ve ekibi, sosyal medyadan paylaşım yaparak teşekkür etti.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve toplam 11 ili etkisi altına alan deprem sonrası ligden çekilen Hatayspor, gelecek sezon için hazırlıklara başladı. Teknik direktör Volkan Demirel, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Akhisarspor ve Tirespor'a teşekkür dileklerini iletti.

Yeni sezonda da Hatayspor'da olması kesinleşen Volkan Demirel, "Gelecek sezon çalışmaları ve planlaması için bizleri davet eden, yardımcı olmak isteyen Akhisarspor başkanı sayın Özay Alkan ve Akhisar halkına, Tirespor, Tirespor yöneticileri ve Tire halkına çok teşekkür ederiz. Destekleriniz bizleri çok mutlu etti. Gelecek sezon için çalışmalara başlıyor, Hatay ve Hatayspor için en iyi şekilde hazırlamayı diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel müjdeyi verdi! Hatayspor yeni sezon çalışmalarına başladı

AKHİSARSPOR'DAN VOLKAN DEMİREL AÇIKLAMASI

Akhisarspor resmi sosyal medya hesaplarından Volkan Demirel için paylaşım yapılarak şu ifadeler kullanıldı:

"Başkanımız Özay Alkan, yaşanan acı deprem felaketinden kötü etkilenen ve yaralarını sarmaya çalışan Hatayspor'u önümüzdeki sezon maçlarını Akhisar'da oynamaları için Akhisar'a davet etti. Bugün tesislerimizi gezip görme fırsatı bulan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ile olumlu geçen görüşmelerin ardından gelişmeleri siz değerli taraftarlarımızla paylaşacağız. Duyarlılığıyla akıllara kazınan güzel insan, kapımız size her zaman açık." 

  

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...