Youssouf Ndayishimiye Medipol Başakşehir'den Nice'e transfer oldu; 14 milyon euro!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Youssouf Ndayishimiye Medipol Başakşehir'den Nice'e transfer oldu; 14 milyon euro!

SPOR Haberleri

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Youssouf Ndayishimiye'nin Nice transferini açıkladı. 14 milyon euroluk satışı Rıdvan Dilmen duyurdu. Fransız ekibi, Başakşehir’in ardından Youssouf Ndayishimiye ile de 4.5 yıllık anlaşmaya vardı. Resmi açıklamalar bekleniyor.

Medipol Başakşehir, Burundili savunma oyuncusu Youssouf Ndayishimiye'yi 14 milyon euroya Fransa'nın Nice kulübüne sattı. Bu sezon Süper Lig'de gösterdiği performansla dikkat çeken 24 yaşındaki Ndayishimiye, vize işlemlerinin tamamlanmasının ardından yeni takımına imza atacak.

RIDVAN DİLMEN DUYURDU

TV 8.5 yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Ndayishimiye'yi satmışlar. Nice'e 11 Milyon euro ve bir sonraki satıştan yüzde yirmi payla satılmış. Göksel başkanla konuştum" sözleriyle transferi duyurdu.

Yağız Sabuncuoğlu ise "Nice, Başakşehir’in ardından Youssouf Ndayishimiye ile de 4.5 yıllık anlaşmaya vardı. Oyuncu ‘Fransa Vizesi’ başvurusu yaptı. Başvuru sonucu bekleniyor" bilgisini paylaştı.

Youssouf Ndayishimiye Medipol Başakşehir'den Nice'e transfer oldu; 14 milyon euro!

YENİ MALATYASPOR 45 BİN EUROYA ALMIŞTI

Youssouf Ndayishimiye Süper Lig kariyerine 2019-20 sezonunun devre arasında Yeni Malatyaspor'a transfer olarak başladı. Malatya ekibi genç Afrikalı için Burundi Ligi ekibi Aigle Noir FC'ye sadece 45 bin euro ödedi.

Yeni Malatyaspor'a defansif orta saha olarak alınan futbolcu, 1 sezon sonra Medipol Başakşehir 2.1 milyon euroya satıldı. İstanbul'da stopere evrilen başarılı futbolcu, kariyerine Ligue 1'de devam edecek.

EMRE BELÖZOĞLU: KULÜP AÇIKLAR

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, bugün Kasımpaşa'yı 1-3 yendikleri maçında ardından Youssef Ndayishimiye ilgili yöneltilen soruya  “Bugün cezalıydı. Çok ciddi gelişim gösterdi. Kulübümüze çok hizmeti oldu ama kulübümüz bu konuyla alakalı açıklama yapacaktır. Oyuncumuzun gösterdiği performanstan mutluyum. Kulüp karar alırsa bunu yakın sürede size açıklar” cevabını verdi. 

Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...