Youssouf Ndayishimiye resmen Nice'te! Medipol Başakşehir'den rekor satış

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Youssouf Ndayishimiye resmen Nice'te! Medipol Başakşehir'den rekor satış

SPOR Haberleri

Süper Lig'e 45 bin euroya transfer olan Youssouf Ndayishimiye, Ligue 1 ekiplerinden Nice'e transfer oldu. Transferi açıklayan Fransız ekibi Burundili orta saha için Medipol Başakşehir'e 14 milyon euro bonservis ödeyecek. Başakşehir 24 yaşındaki futbolcuyu Yeni Malatyaspor'dan 2.1 milyon euroya almıştı.

Medipol Başakşehir, Brundili orta saha oyuncusu Youssouf Ndayishimiye'nin Fransa'nın Nice takımına transfer olduğunu açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Turuncu-lacivertli formamız altında iki sezon boyunca özveri ve başarıyla oynayan Youssouf Ndayishimiye, Fransa'nın OGC Nice Kulübüne transfer olmuştur." denildi.

https://twitter.com/ogcnice/status/1618307779072266240

Başkan Göksel Gümüşdağ'ın bir araya geldiği Burundili futbolcuya Fransa'da başarı temennilerinde bulunduğu belirtildi. Açıklamada, "Youssouf'a kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz." ifadesi kullanıldı.

YENİ MALATYASPOR 45 BİN EUROYA ALMIŞTI

Youssouf Ndayishimiye Süper Lig kariyerine 2019-20 sezonunun devre arasında Yeni Malatyaspor'a transfer olarak başladı. Malatya ekibi genç Afrikalı için Burundi Ligi ekibi Aigle Noir FC'ye sadece 45 bin euro ödedi.

Youssouf Ndayishimiye resmen Nice'te! Medipol Başakşehir'den rekor satış

Yeni Malatyaspor'a defansif orta saha olarak alınan futbolcu, 1 sezon sonra Medipol Başakşehir 2.1 milyon euroya satıldı. İstanbul'da stopere evrilen başarılı futbolcu, kariyerine Ligue 1'de devam edecek.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...