Yunan basını Fatih Terim'e hayran kaldı! 'Rakibini boğdu, nefes aldırdı'

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yunan basını Fatih Terim'e hayran kaldı! 'Rakibini boğdu, nefes aldırdı'

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Panathinaikos ile çıktığı maçta PAS Giannina'yı 2-0 ile geçen Fatih Terim, Yunanistan'daki antrenörlük serüvenine galibiyetle başladı. Yunan basını Türk hocanın zaferine ilginç başlıklarla yaklaştı.

Geçtiğimiz hafta Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos'un başına geçen Fatih Terim, ilk maçında PAS Giannina'yı 2-0'lık skorla geçmeyi başardı.

Atina macerasına zaferle başlayan Terim, Yunan basınının ilgisini çekti.

Yunan basını Fatih Terim'e hayran kaldı! 'Rakibini boğdu, nefes aldırdı'

'FATİH TERİM NEFES ALDIRDI'

Gazzetta: PAS Ioannina'yı Fotis Ioannidis ve Toni Vilena'nın golleriyle 2-0 mağlup eden Panathinaikos, Fatih Terim dönemine galibiyetle başladı. Fatih Terim, ilk maçına çıkarken Panathinaikos ilk yarının patronuydu. Mücadelede ilk yarı aralıklarla hızlı oynayan, PAS Ioannina yarı sahasına kolay geçmeyi başaran Panathinaikos'un hakimiyetinde geçti. Panathinaikos ikinci yarıya da hırslı başladı ve farkı 2'ye çıkardı.

Sportal: Türk teknik direktör, oyuncuları korumak ve olası eleştirilerden kaçınmak için üç puan istiyordu. Açıkçası Terim hiçbir şey değiştirmedi ve değiştiremezdi de. Ancak oyuncuların psikolojisini canlandırdı ve daha özgür davrandılar.

SDNA: Rahat ve basit. Terim'in ilk maçında Panathinaikos, PAS Ioannina'yı 2-0 yendi. Panathinaikos oyuna öfkeli bir şekilde başladı, baskı yaptı ancak birbiri ardına fırsatları kaçırdı. Panathinaikos'un oyuncuları top çaldı, rakibini boğdu ve rakibe şansının olmadığını daha ilk andan itibaren ona hissettirdi.

Yunan basını Fatih Terim'e hayran kaldı! 'Rakibini boğdu, nefes aldırdı'

Sport24: Fatih Terim'in yedek kulübesindeki ilk maçında Panathinaikos için hedef, strese girmeden kolay bir galibiyetti. Yeşiller, 2-0 galip gelerek Türk koçun sahada ne istediğinin işaretlerini verdi ve elbette daha çok çalışmak için zaman kazandı.

GOAL: Terim ilk maçındaki galibiyetle nefes aldırdı.

NEWSBEAST: Terim'den ilk maçında 2-0'lık zafer.

SPORTIME: Terim damgasını vurdu. Panathinaikos rakibini zorlanmadan geçti.

ONSPORTS: Bu Terim'in yedek kulübesindeki ilk maçıydı. Panathinaikos kolay bir şekilde kazandı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...