Yusuf Yazıcı Trabzonspor'a UEFA Avrupa Ligi zaferi için döndü! Menajerinden açıklamalar

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Yusuf Yazıcı Trabzonspor'a UEFA Avrupa Ligi zaferi için döndü! Menajerinden açıklamalar

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Trabzonspor'a 2 sezon aradan sonra kiralık olarak geri dönen Yusuf Yazıcı, Süper Lig şampiyonluğunu kaçırdı ama gözünü UEFA Avrupa Ligi zaferine dikti. 25 yaşındaki orta sahanın menajeri, milli yıldızın neden Trabzonspor'a döndüğünü anlattı.

Trabzonspor 2019 yazında 18.5 milyon euroya Lille'e sattığı Yusuf Yazıcı'yı bu yaz kiralık olarak kadrosuna kattı. Futbol kamuoyunu 25 yaşındaki milli yıldızın önce CSKA'ya ardından yetiştiği kulübe kiralanmasını kariyerinde bir düşüş olarak gördü. 

2019-20 sezonunda Lille'de Ligue 1 şampiyonluğu yaşayan Yusuf Yazıcı, Trabzonspor'un Süper Lig şampiyonluğunu ise kaçırdı. Yıldız ismin menajeri "Hedef Avrupa zaferi, Yusuf o yüzden döndü" dedi.

Bordo-Mavililer'in dün gece Ferencvaros'a 3-2 yenildiği UEFA Avrupa Ligi grup maçında forma giyen Yusuf Yazıcı'nın son dakikalarda attığı golle skor 3-3'e gelmiş ancak bu gol VAR'dan dönmüştü.

Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci transfer sürecini Radyospor'a anlattı. 

CSKA'DA ÇOK BAŞARILI OLDU

"Satın alma opsiyonu yok. CSKA'da çok başarılı oldu. Üst üste 6 maçta gol atan tek futbolcu oldu. Milli takımda sakatlık yaşadı. Sadece o biraz aksattı. CSKA bütün haklarını almak için çok mücadele etti; ama Lille başkanı rakamı çok yukarı taşıdı. Yine de alacaklardı; ama UEFA Avrupa kupalarına katılmalarına izin vermedi. Onlar da Avrupa'da olamadıkları için, savaştan dolayı, bu kadar yatırım yapamadılar."

"Yusuf, Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra belki de en çok üzülen isim Ertuğrul Doğan olmuştu. Yusuf'un dönmesi için çok ısrar etti. Yusuf'a çok önemli hedefler koydu. Avrupa Ligi şampiyonluk hedefi bunlardan bir tanesi... Çok ısrar etti; sonraki süreçte Yusuf Trabzon'a dönmek yönünde karar verdi. Bu kararı asla geri adım olarak değerlendirmemek gerekir. Yusuf geri adım atmadı. Buraya çocukluk hayalini gerçekleştirdi. Avrupa Ligi şampiyonluğu için buraya geldi. Umarım 2 kupayı birden alırlar."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...