Zaniolo Ada yolcusu

- Güncelleme:
Zaniolo Ada yolcusu

Spor Haberleri

Ayrılığına kesin gözüyle bakılan Juventus ve Milan’ın da listesinde olan İtalyan hücum oyuncusuna Aston Villa da talip oldu. Futbol direktörü Monchi Nicolo’yu yine yanında görmek istiyor.

Cimbom’da Nicolo Zaniolo sıcaklığı devam ediyor. Geçen sezonun devre arasında 15 milyon avro bonservis bedeli karşılığında Roma’dan alınan İtalyan hücum oyuncusunu yuvada tutmak zor. Kadrosuna önemli takviyeler yapan ve bazı yıldız oyuncuları elden çıkarıp ekonomik dengeyi sağlaması gereken sarı kırmızılı yönetim Zaniolo’nun satışına sıcak bakıyor. Ancak 35 milyon avroluk serbest kalma bedeline yakın bir rakama. Sebebi de 20 milyon avro üzeri bir satışta önceki kulübü Roma’nın da payının olması.

YİNE AYNI İSİM

Şu anda sakatlık iddiası ile maç kadrolarına alınmayan Zaniolo’yu İtalya’dan Juventus ve Milan istiyordu. Juve mali açıdan zor günler geçirirken Milan da bonservis ücretinde indirim talep ediyordu. Yıldız isimle Premier Lig’den Newcastle United da ilgiliydi. Ve bunlara son olarak Aston Villa  eklendi. A. Villa’nın futbol direktörü Monchi, Zaniolo için temaslara başladı. Ki o Monchi, İtalyan futbolcuyu Inter’den Roma’ya götüren isimdi. Her geçen gün uzayan ve can sıkan transfer olayının kısa süre içinde netlik kazanması bekleniyor.

ANGELİNO DÖNÜYOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ljubljana maçında hafif sakatlığı olduğu için şans vermediği Angelino ligde sahada olacak. Buruk, Kayseri deplasmanında sol bekte yeni transfere şans verecek.

SON ASLAN TETE

Süper Lig’in şampiyonu G.Saray transfere doymuyor. Zaha, Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Kerem Demirbay’dan sonra bir başka önemli isim de Aslan oldu. Sarı kırmızılılar son olarak Shakhtar Donetsk ile sözleşmesini fesheden Tete’yi kadrosuna kattı.

YILLIK 2,8 MİLYON EURO

Kulüp, Tete ile 4+1 sezonluk anlaşma yapıldığını duyurdu. Sağ kanat oyuncusuna her bir sezon için net 2 milyon 800 bin avro garanti ücret verilecek. Tete’ye ayrıca 3 milyon avro olan imza parası da 2,5 yılda ödenecek. G.Saray bir süredir oyuncunun hukuki durumunu inceliyordu.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...