Zaniolo sessizliğini bozdu: Ayrılığı beklemiyordum

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Zaniolo sessizliğini bozdu: Ayrılığı beklemiyordum

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Premier Lig ekibi Aston Villa’da forma giyen İtalyan yıldız “Ayrılmak aklımın ucundan geçmiyordu. Galatasaray bana çok büyük değerler kattı” dedi

Galatasaray’ın Roma’dan 15 milyon avroya alıp bonuslarla yaklaşık 45 milyon avroya Premier Lig ekibi Aston Villa’ya sattığı Nicolo Zaniolo, Sky Sports’a çarpıcı açıklamalar yaptı. Galatasaray’dan ayrılmayı beklemediğini söyleyen İtalyan yıldız “Bu benim aklımdan bile geçmiyordu. Ama Aston Villa’nın sportif menajeri Monchi beni aradığında şaşırdım ve teklifi hemen kabul ettim” dedi. Galatasaray’a minnettar olduğunu söyleyen Zaniolo “Türkiye’de bambaşka bir hayata, bambaşka bir kültüre gittim. Hem insani olarak hem de futbol açısından geliştim” ifadelerini kullandı.

Zaniolo sessizliğini bozdu: Ayrılığı beklemiyordum

MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİM

Galatasaray’da elde ettiği tecrübeleri Premier Lig’e taşımak istediğini söyleyen Zaniolo “Roma’ya katılmamı isteyen de Monchi’ydi. O benim hayatımda önemli bir yer tutuyor. Premier Lig’de gerçek seviyemi göstermek istiyorum. İngiltere’de futbol İtalya ve Türkiye’den farklı. Sahip olduğum özelliklerimden dolayı İngiliz futboluna daha yatkınım. Umay Emery ise piyasadaki en güçlü antrenörlerden biri. Bunları konuştuk. Yeniden İtalya Millî Takımı’ndayım. Çocukken San Siro’da oynamayı hayal ederdim. Hedeflerimize ulaşmak için daha yolumuz uzun” diye konuştu. 

SARRİ BIRAKMAMIŞ

Galatasaray, transferin son günlerinde Lazio’nun yıldızı Vecino’yu kadrosuna katmaya hazırlanırken taraftarlarının tepkisi sonrasında Ndombele’yi bitirmişti. Lazio’nun hocası Maurizio Sarri “Vecino için Galatasaraylılar aradığında onlara ‘hiç şansınız yok’ dedim, onu bırakmadım” diyerek konuya açıklık getirdi. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...